20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisPatricia Țig, în formă maximă. Românca va juca în semifinale la Istanbul

Patricia Țig, în formă maximă. Românca va juca în semifinale la Istanbul

Patricia Țig pare imbatabilă la Istanbul! După ce a făcut două meciuri convingătoare cu Danilovic și Doi, românca a reușit să „dea de pământ” și cu Rebecca Peterson, în sferturile turneului. A fost 6-3, 6-1 pentru Țig, la capătul unui nou meci foarte bun, în care a impus ritmul de joc.

Primul set a fost unul extraordinar, cu o schimbare dramatică de scor și cu spectacol oferit de româncă. Țig a început mai greu meciul, iar suedeza a profitat și s-a distanțat la 3-0. În acel moment, a început declinul lui Peterson, care nu a mai avut nicio șansă în fața unei jucătoare extrem de hotărâte. Cu o viziune bună asupra jocului, Patricia a alternat excelent loviturile scurte cu cele puternice și bine plasate, iar jocul a decurs de la sine în favoarea sa. Au fost șase game-uri consecutive obținute de Patricia Țig, care a închis primul set după 45 de minute.

La fel ca și în startul jocului, Patricia a început destul de relaxat și actul secund. Aceasta a cedat break-ul, dar a revenit imediat pe serva adversă și a restabilit echilibrul. Până la final, serviciul lui Țig a fost din ce în ce mai bun, iar adversara nu a mai avut replică până la final. S-a încheiat 6-1, iar românca noastră va juca în semifinale la turneul din Turcia.

Peterson a făcut în acest meci nu mai puțin de șapte duble greșeli, care i-au afectat jocul și practic i-au dat mai multă încredere Patriciei.

În penultimul act al turneului, Țig se va duela cu Tereza Martincova, din Cehia. Aceasta a trecut în două seturi de belorusa Sasnovich, scor 6-2, 6-3.

Citește și: Ce performanţă! Sportivele de la CSM Craiova au promovat în Divizia A

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS