10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep, victorie muncită cu Polona Hercog

Simona Halep, victorie muncită cu Polona Hercog

Simona Halep a început cu dreptul turneul de la Praga. Românca a câştigat, astăzi, primul său joc după reluarea competiţiilor, 6-1, 1-6, 7-6 (7-3) cu slovena Polona Hercog şi astfel şi-a asigurat prezenţa în turul secund al turneului din Cehia. Partida a durat două ore şi 32 de minute.

Primul set a fost unul fără istoric. Halep a luat primul break la începutul meciului, la scorul de 1-0, dar slovena şi l-a recuperat imediat pe serviciul advers. Din acel moment, campioana de la Wimbledon a fost imbatabilă până la finalul actului, pe care şi l-a adjudecat cu 6-1.

Actul secund a debutat cu două break-uri, dar apoi a urmat o cădere a sportivei noastre. Slovena a câştigat patru game-uri consecutive, suficiente pentru a-şi asigura victoria în setul secund (6-1).

Setul al treilea a fost unul echilibrat, cu mai multe break-uri şi de o parte şi de alta. În cele din urmă s-a intrat în prelungiri, apoi în tiebreak, unde câştig de cauză a avut sportiva noastră (7-3).

După această victorie, Simona are 3-0 în meciurile directe cu Hercog. Celelalte victorii datează din 2019, 2-1 (5-7, 7-6, 6-2) la Miami şi 2-1 (6-1, 4-6, 6-3) la Eastbourne.

În turul secund, Simona se va duela cu sportiva cehă Krejcikova, care a dispus în primul act de românca Patricia Ţig, cu 6-1, 6-3.

Turneul de la Praga face parte din categoria International şi are premii totale în valoare de $202.250.

Citeşte şi: Gabriela Ruse a acces pe tabloul principal de la Praga

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS