22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportTenisSimona Halep a anunţat donaţia făcută pentru victimele incendiilor de vegetaţie din Australia

Simona Halep a anunţat donaţia făcută pentru victimele incendiilor de vegetaţie din Australia

Simona Halep a anunţat pe Twitter la cât se ridică donaţia făcută pentru victimele incendiilor de vegetaţie din Australia.

„Sunt bucuroasă să anunţ că am donat 20.000 de dolari pentru victimele incendiilor de vegetaţie. O să mă port exemplar de acum înainte, promit, Darren!“, a scris Halep.

Reamintim că pe 5 ianuarie, Simona Halep s-a alăturat jucătorilor de tenis din întreaga lume care au donat bani pentru victimele incendiilor din Australia. Majoritatea au contribuit în urma aşilor de la meciuri. Sportiva noastră a ales să dea bani pentru fiecare moment în care îl enervează pe Darren Cahill.

„Ştiţi că iubesc Australia, dar ştiţi şi că nu dau mulţi aşi. Vreau să ajut şi promisiunea mea este următoarea: de fiecare dată când îl voi enerva pe Darren Cahill la fiecare meci al meu din Australia, voi dona 200 de dolari. Aşa sigur voi strânge mulţi bani“, aşa a scris Halep pe Twitter la acea vreme.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 4, a ratat calificarea în finala Australian Open. Ea a fost învinsă, joi, cu scorul de 7-6 (8), 7-5, de spaniola Garbine Muguruza, locul 32 WTA.

Citeşte şi:

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS