10.9 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalUniversitatea a cedat la Sânnicolau, dar încă păstrează șanse la locul doi

Universitatea a cedat la Sânnicolau, dar încă păstrează șanse la locul doi

Handbaliștii Universității Craiova au pierdut, duminică, pe terenul formației Sânnicolau Mare, cu scorul de 33-28, în derbiul etapei a 16-a din Divizia A, Seria D. Astfel, oltenii au coborât o poziție, până pe locul al treilea, dar vor mai avea de jucat un meci direct contra adversarilor de astăzi, chiar la Craiova.

Prima repriză a meciului a fost destul de echilibrată. Ambele echipe au stat bine în teren și au mers cap la cap până aproape de finalul reprizei. Atunci, formația din Sânnicolau Mare a reușit să se desprindă la trei goluri și să intre în avantaj la pauză, scor 17-14.

În partea secundă, ritmul de joc al alb-albaștrilor a scăzut considerabil, iar gazdele au profitat cât au putut de mult. Ajutată și de arbitrii întâlnirii, echipa din Sânnicolau s-a distanțat chiar și la șapte goluri diferență, iar misiunea craiovenilor a fost imposibilă. Pe final de joc, elevii lui Cătălin Popescu au mai recuperat din deficit, dar nu au reușit să evite înfrângerea. La final a fost 33-28 pentru echipa bănățeană.

Universitatea Craiova: Lupitu, Iovănescu (7), Pătru, Drugă (1), Luntraru (4), Ciorogaru, Ianăși (5), Gheorghiță, Neacșu, Bouros, Țiu (5), Budoiu, Păun (4), Rușeanu (2), Coadălată.

În urma acestui rezultat, Universitatea Craiova a fost devansată în clasament de Sânnicolau Mare. Oltenii au rămas la cota 31, în timp ce gruparea din Banat a acumulat 33 de puncte.

Cătălin Popescu: Nu s-a încheiat nimic aici

„A fost un meci destul de echilibrat în prima parte, cu răsturnări de scor. În repriza secundă, pe fondul unui joc mai slab al nostru și unul mai dur al celor din Sânnicolau, dar și cu acordul arbitrilor, au reușit să se desprindă la șapte goluri. Am încercat să revenim, însă nu am fost lăsați și astfel au învins la cinci goluri diferență. Nu s-a încheiat nimic aici, pentru că decisivul va fi la Craiova. O victorie la orice scor pe teren propriu ne va duce din nou pe locul doi, dacă până la întâlnirea directă vom avea un parcurs perfect, a declarat Cătălin Popescu, antrenorul Craiovei.

Citește și: Seria de victorii a handbalistelor a fost oprită de HC Zalău

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS