10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSeria de victorii a handbalistelor a fost oprită de HC Zalău

Seria de victorii a handbalistelor a fost oprită de HC Zalău

Echipa feminină de handbal SCM Craiova a cedat astăzi, în deplasare la Zalău, cu scorul de 26-24. Partida a contat pentru etapa a 15-a din Liga Florilor Mol.

Duelul din Sălaj a fost unul spectaculos, în care s-au întâlnit două formații importante din acest campionat și cu obiective bine stabilite. Zalăul a fost echipa mai bună în prima parte. Au început jocul cu o apărare avansată și cu mai multă agresivitate pe faza ofensivă. La capătul primelor 30 de minute, gazdele aveau un avans de patru goluri, scor 13-9.

După pauză, elevele lui Bogdan Burcea au pus piciorul pe accelerație și au mai recuperat din handicap. Savu și Klikovac au reușit să-și apropie echipa de adversare, dar în cele din urmă au cedat la două puncte, scor 24-26.

Pentru jocul de la Zalău, tehnicianul Bogdan Burcea a folosit următorul lot: Dzhukeva, Curmenț – Cace (), Ticu (3), Nikolic (2), Orșivschi (1), Colac (3), Tătar (3), Klikovac (5), Savu (6), Gogoșeanu, Zamfir, Vizitiu.

În urma acestui rezultat, craiovencele rămân pe poziția a 8-a în clasament, cu 21 de puncte. De partea cealaltă, victoria de astăzi a urcat considerabil în ierarhie echipa din Zalău, până pe locul al patrulea.

În următoarea etapă, SCM Craiova va primi vizita formației Gloria Buzău. Meciul este programat pe 9 februarie.

Citește și: VIDEO / Transfer tare, de primă ligă, la Universitatea Craiova!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS