16.8 C
Craiova
joi, 2 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal (f) / Multe goluri, rezultat nedorit! SCMU Craiova, perdantă în fața Coronei Brașov

Handbal (f) / Multe goluri, rezultat nedorit! SCMU Craiova, perdantă în fața Coronei Brașov

Echipa feminină de handbal SCMU Craiova a pierdut, sâmbătă seară, un meci important din Liga Florilor, scor 35-37 în fața celor de la Corona Brașov. Gruparea olteană se menține pe locul al 6-lea în clasament chiar și după acest eșec, dar la egalitate de puncte cu urmăritoarea Gloria Buzău.

Craiova a făcut o primă repriză bună cu Brașovul, iar pe tabelă s-a aflat în avantaj aproape 30 de minute. După ce au avut șase goluri la jumătatea primei părți, 15-9, oltencele au mai cedat teren, iar gruparea vizitatoare s-a apropiat. A fost 18-16 la intrarea la cabine în favoarea trupei lui Costin Dumitrescu.

Startul reprizei secunde a fost unul de coșmar pentru gazde, irosind multe atacuri. Corona a profitat și a trecut chiar și în față pe tabelă, 22-21. Din acel moment, craiovencele au alergat după egalare și nu au mai avut energia și inspirația să întoarcă scorul în favoarea lor. După 60 de minute, tabela a indicat 37-35 pentru Corona, care a luat o „gură mare de oxigen“. De partea cealaltă, Craiova a înregistrat primul eșec sub comanda lui Costin Dumitrescu.

În runda următoare, SCMU Craiova se va deplasa la Zalău. De partea cealaltă, Corona va primi vizita Dunărei Brăila. Meciurile vor avea loc la finalul lunii aprilie.

Citește și: Visul Jocurilor Olimpice s-a spulberat! Halep nu va juca cu Ucraina, în BJK Cup

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS