20.1 C
Craiova
sâmbătă, 27 iulie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal (f) / Ultima strigare pentru locul 5! SCM Vâlcea - SCMU Craiova, derbi de „foc“

Handbal (f) / Ultima strigare pentru locul 5! SCM Vâlcea – SCMU Craiova, derbi de „foc“

-

SCM Vâlcea şi SCMU Craiova se întâlnesc miercuri după masă, de la ora 17.00, într-un meci intermediar din Liga Florilor. Dacă trupa lui Bogdan Burcea nu a cunoscut „gustul“ victoriei în acest an, gruparea din Zăvoi încearcă să bifeze cea de-a cincea victorie consecutivă în campionat. Partida din Sala Traian va conta pentru etapa a 17-a din Liga Naţională.

Flori Stanciu, antrenorul secund al Craiovei şi jucătoarea Claudia Paşcan au prefaţat duelul de la Vâlcea în cadrul unui interviu acordat clubului.

„Este un derbi oltenesc şi suntem pregătite să facem un joc excelent. Deşi nu trecem printr-o perioadă bună, cred în devotamentul fetelor şi cred că pot face faţă pe toate fronturile. În meciul de acasă am jucat, practic, două zile Pot spune că ele au avut avantaj atunci. În opinia mea, Vâlcea are cel mai bun atac după CSM Bucureşti. Nu traversăm cea mai bună perioadă. Krpez mai necesită zile de repaus, alte fete sunt gripate, precum Nicoleta Tudor, Cristina Zamfir, Ştefania Jipa. Sper ca până mâine să mai recuperăm din fete“, a declarat Flori Stanciu.

„O să fie un meci dificil, pentru că avem şi probleme de lot. Trebuie să încercăm să câştigăm toate punctele, pentru că sunt foarte importante. Este o perioadă foarte grea. Cred că doar prin muncă putem ieşi din această pasă şi sper că vom reuşi. Clasarea în primele cinci mai este posibilă doar dacă vom câştiga la Vâlcea“, a spus şi Claudia Paşcan.

Citeşte şi: Box / SCMU Craiova, medaliată de cinci ori la Turneul Internaţional „Dracula Open”

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Ovidiu Tender a scăpat de sechestrul pe avere

Curtea de Apel Bucureşti a dispus ridicarea sechestrului pe...

ȘTIRI GdS