20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal / Bent Dahl rămâne la Vâlcea până în 2027

Handbal / Bent Dahl rămâne la Vâlcea până în 2027

Antrenorul principal al echipei feminine de handbal SCM Râmnicu Vâlcea, norvegianul Bent Dahl, şi-a prelungit contractul cu încă trei sezoane şi va rămâne pe banca tehnică până în 2027.

„Această decizie reflectă încrederea în Bent, dar şi în principiile şi calităţile sale, care stau la baza succesului, implicit a atingerii obiectivelor propuse. În perioada petrecută la Râmnicu Vâlcea, Bent a dovedit tuturor că este un antrenor excepţional, care îmbrăţişează o filozofie modernă, Râmnicu Vâlcea fiind apreciată nu doar la nivel naţional pentru stilul de joc plăcut şi eficient. De asemenea, felul în care a tratat situaţiile dificile din cadrul lotului, survenite prin accidentări ori alte situaţii, ne-a făcut să luăm fără ezitare această decizie’‘, se arată în comunicatul SCM Vâlcea.

Dahl a fost numit în funcţia de antrenor al echipei vâlcene pe 20 septembrie 2021.

El a mai antrenat la Oppsal, Kongsberg, dar şi la echipa maghiară Siofok, fiind deţinător al licenţei master coach, dar şi absolvent al unui master pe linie academică al Federaţiei Europene de Handbal în 2018. Scandinavul antrenează în paralel şi naţionala feminină a Cehiei (din 2022).

Citește și: Handbal / Derbi încins între Corona Braşov şi SCMU Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS