15.6 C
Craiova
luni, 6 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCMU Craiova, la primul eşec în acest sezon! SCM Vâlcea, noul lider al Ligii Florilor

SCMU Craiova, la primul eşec în acest sezon! SCM Vâlcea, noul lider al Ligii Florilor

SCMU Craiova a pierdut întâlnirea cu SCM Rm. Vâlcea, din etapa a 4-a a Ligii Florilor, scor 29-35. Partida din Bănie, care s-a reluat din minutul 10 după evenimentul neplăcut de sâmbătă cu iluminatul din Polivalentă, a fost una extrem de disputată, iar diferenţa dintre cele două formaţii a fost făcută în partea a doua a jocului.

Fetele lui Bogdan Burcea s-au mişcat excelent în primele 30 de minute şi au mers de la egal la egal cu Vâlcea. În partea secundă, trupa lui Bent Dahl a preluat conducerea şi nu a mai cedat iniţiativa până la final.

Meciul a fost suspendat aproape 24h

Duelul dintre cele două formaţii trebuia să se dispute iniţial sâmbătă după masă, însă problemele cu iluminatul din Sala Polivalentă au dat calculele peste cap.

După ceva mai bine de 7 minute de joc s-a ivit prima problemă în Sala Polivalentă. Lumina a picat, odată cu tabelele de scor, iar arbitrii au oprit meciul. După 20 de minute în care s-a încercat remedierea problemei, jocul a reînceput, dar pentru doar câteva momente, pentru că din nou s-a făcut beznă în sală. De această dată, cele două formații au trecut la încălzire, pentru a nu-și ieși din ritm, în timp ce oficialii gazdelor făceau tot posibilul să rezolve situația neplăcută. Când totul părea că se îndreaptă și că putem, în sfârșit, să vedem handbal, nocturna Polivalentei a picat pentru a treia oară, iar meciul a fost suspendat. S-a reluat duminică întâlnirea, iar Vâlcea a avut câştig de cauză.

În urma rezultatului de duminică, SCMU Craiova a rămas cu 7 puncte în clasamentul Ligii Naţionale. De partea cealaltă, SCM Vâlcea a devenit liderul campionatului, cu maximum de puncte după patru etape disputate.

Liga Florilor – etapa 4:

Sâmbătă, 16 septembrie: Zalău – Bistriţa 21-23, Corona Braşov – Tg. Jiu 26-27, SCMU Craiova – SCM Vâlcea 29-35, Măgura Cisnădie – Brăila 35-29, Gloria Buzău – Ştiinţa Bucureşti 30-22;
Marţi, 19 septembrie: Rapid – Mioveni;
Joi, 28 septembrie: Baia Mare – CSM Bucureşti.

Clasament:

1. SCM Vâlcea 12, 2. CSM Bucureşti 9 puncte, 3. Bistriţa 9, 4. SCMU Craiova 7, 5. Dunărea Brăila 7, 6. Corona Braşov 6, 7. Baia Mare 6, 8. TG. Jiu 6, 9. Rapid 3, 10. Zalău 3, 11. Măgura Cisnădie 4, 12. Gloria Buzău 3, 13. Mioveni 1, 14. Ştiinţa Bucureşti 0.

Citeşte şi: Handbal / „U“ Craiova şi-a îndeplinit misiunea în Banat: trei puncte cu CSU Timişoara!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS