14.4 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalClaudia Paşcan, luată la întrebări de fanii SCMU Craiova

Claudia Paşcan, luată la întrebări de fanii SCMU Craiova

-

SCMU Craiova se pregăteşte de startul noului sezon al Ligii Florilor cu mai multe jocuri amicale şi încearcă să se pună la punct din toate punctele de vedere până la startul oficial. Printre rânduri, bineînţeles, noile handbaliste ale formaţiei din Bănie se şi bucură de noile companii, de oraş, precum şi de interacţiunile cu oamenii, suporterii şi presa.

Claudia Paşcan este printre primele sportive care au luat contact cu publicul craiovean şi a participat la un Q&A propus de către clubul SCMU Craiova. Aceasta a vorbit despre venirea ei în Bănie, cât şi despre dorinţele şi aşteptările pe care le are de la noua sa echipă.

Întrebare: Din ce motive ai ales să te alături SCMU Craiova?
Claudia Paşcan: Am ales să mă alătur Craiovei pentru că, încă de când eram junioară, mi-am dorit să joc aici. Era singura echipă aproape de casă care făcea performanţă şi mă bucur tare mult că voi juca pentru SCMU.

Î: Care este obiectivul principal al echipei în acest sezon?
C. P.: Obiectivul principal al nostru este calificarea în cupele europene şi am încredere că vom reuşi acest lucru.

Î: Cum te simţi la Craiova?
C. P.: Mă simt bine la Craiova, deşi la început totul este mai greu şi apar schimbări. Sunt convinsă că, până la startul sezonului, vom pune la punct toate lucrurile.

Cel puţin trei ani în Bănie

Î: Care este starea ta de sănătate şi pe ce perioadă ai semnat cu SCMU?
C. P.: Starea mea de sănătate este foarte bună, nu am nicio problemă. Am semnat pe 3 ani cu Craiova, aşa că voi da totul pentru echipă.

Î: De la ce vârstă ai început să joci handbal?
C.P.: Joc handbal de la 13 ani, de la şcoală. Ştiu că se selectau fete mai înalte pentru sport, iar eu eram destul de înaltă pentru vârsta aceea. Aşa am ajuns să joc handbal. Nu m-am aşteptat să ajung până în acest punct, mai ales că părinţii mei nu erau de acord atunci şă practic acest sport. Voiau să mă axez pe carte, dar antrenorii de la Caracal au insistat, pentru că au văzut un potenţial talent în mine şi uite că am ajuns să joc handbal de performanţă.

Î: Care este obiectivul tău personal?
C. P.: Obiectivul meu personal este să progresez de la meci la meci, pentru ca echipa să se poată baza de fiecare dată pe mine.

Citeşte şi: Handbal / SCMU Craiova a încheiat pe trei la Cupa Vâlcii

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Mario Scurtu – două medalii la olimpiade naționale și...

Mario Scurtu, elevul din Gorj, calificat la patru olimpiade,...

ȘTIRI GdS