17.6 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal / Surpriza a mers până la capăt! Magdeburg a câştigat Liga Campionilor

Handbal / Surpriza a mers până la capăt! Magdeburg a câştigat Liga Campionilor

SC Magdeburg a câştigat Liga Campionilor la handbal masculin, duminică seară, la Koln, după ce a învins formaţia poloneză Barlinek Industria Kielce cu scorul de 30-29 (13-15, 26-26), în urma prelungirilor. Magdeburg a cucerit trofeul pentru a patra oară, în premieră de la introducerea turneului Final 4, în 2010. În schimb, Kielce a pierdut a doua finală consecutivă.

Kielce: Wolff (15 intervenţii), Kornecki – Kounkoud (2 goluri), Alex Dujshebaev (8), Karalek (3), Karacic, Gebala, Nahí (5), Daniel Djushebaev (3), Moryto (5), Tournat (2), Olejniczak, Sanchez-Migallon, Sicko (1).

SC Magdeburg: Portner (8 intervenţii), Mike Jensen (1) – Pettersson (1), Chrapkowski, Saugstrup (3), Smits (8), Damgaard (6), Musche (4), Krisjansson (6), Bejzak (1), Bergendahl (1), Weber, O’Sullivan, Horkne.

Clubul din Germania a reuşit o lovitură de senzaţie, la revenirea sa în competiţie după şapte ani de absenţă şi la doi ani după ce a cucerit trofeul EHF European League. Magdeburg, laureată în cea mai importantă competiţie intercluburi de pe continent în 1978, 1981 şi 2002, a dejucat toate pronosticurile, câştigând în Lanxess Arena semifinala cu deţinătoarea trofeului, Barca, la aruncările de departajare, în semifinale.

Barcelona a învins-o pe PSG cu 37-31 în finala mică.

Citeşte şi: Volei (m) / România a cedat cu Portugalia în faţa propriilor spectatori

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS