13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal / SCM Craiova și-a luat inter stânga! Claudia Constantinescu va juca în Bănie

Handbal / SCM Craiova și-a luat inter stânga! Claudia Constantinescu va juca în Bănie

SCM Craiova tocmai și-a luat un inter stânga de calitate: Claudia Constantinescu! Clubul din Bănie se pare că dorește ca, din sezonul viitor, echipa feminină de handbal să se lupte cu șanse reale la primele locuri din campionat și demonstrează cu prisosință că au gânduri mari.

După ce în perioada trecută au fost anunțate transferurile a trei jucătoare cu experiență, Djurdjina Malovic, Katarina Bojicic și Bojana Milic, SCM Craiova a ajunțat pe parcursul zilei numele unei alte sportive importante care va îmbrăca tricoul alb-albastru din sezonul 2023/2024, și anume Claudia Constantinescu. Olteancă la origine, Claudia are în palmares un titlu cu Rapid și este componentă a echipei naționale a României.

„Sport Club Municipal Craiova a ajuns la acord cu jucătoarea de handbal Claudia Constantinescu. Olteancă la origine, născută în Balș, Claudia este pe podiumul marcatoarelor din Liga Florilor, top condus de Katarina Krpez. De asemenea, noua noastră handbalistă este componentă a echipei naționale a României. În vârstă de 28 de ani, Constantinescu și-a făcut junioratul la CSS Caracal și a evoluat la formații puternice ale campionatului intern: HC Zalău, CSM București, Dunărea Brăila, Rapid București și acum evoluează la Dacia Mioveni.

În sezonul trecut, pe când apăra culorile clubului Rapid, a reușit să-și treacă în palmares titlul național. De asemenea, a câștigat Cupa României (2019 – CSM București). Îi urăm mult succes în tricoul alb-albastru al SCM Universitatea Craiova“, se arată în comunicatul SCM.

Citește și: Handbal / „U“ Craiova luptă cu Tg. Jiu pentru un sfert inedit în Cupa României

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS