14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal / SCM Craiova încearcă să dea lovitura la Gloria Buzău

Handbal / SCM Craiova încearcă să dea lovitura la Gloria Buzău

-

Echipa feminină de handbal SCM Craiova revine pe terenul de joc în acest mijloc de săptămână cu un nou duel tare pe terenul celor de la Gloria Buzău. Partida este programată joi, de la ora 18.00 şi va conta pentru etapa a 20-a din Liga Florilor.

Handbalistele pregătite de Bogdan Burcea sunt în faţa unui nou meci tare, asta după ce pe 19 martie au întâlnit CSM Bucureşti, în propriul fief. De această dată, oltencele se deplasează la Buzău, pentru duelul cu ocupanta locului al 5-lea din Liga Naţională. În meciul tur, din Bănie, Gloria s-a impus cu scorul de 27-23.

„Contează mult mobilizarea fetelor“

Antrenorul secund al Craiovei, Florentina Stanciu, precum şi jucătoarea Ana Maria Ţicu au oferit câteva impresii legate de partida de joi.

„Ne aşteaptă un meci dificil, suntem conştiente, dar mergem acolo la victorie. În ultimele meciuri, echipa a prezentat un meci bun. Contează mult mobilizarea fetelor şi suntem încrezătoare într-un rezultat pozitiv. Va urma, apoi, o pauză bună, la timpul potrivit şi ne bucurăm că vom avea timpul necesar să pregătim jocurile care vor veni. Fetele accidentate sunt mai aproape de revenire, iar această pauză competiţională le va fi benefică“, a declarat Florentina Stanciu.

„Vine un meci greu cu Buzău. Ele au o echipă bună, joacă cu ambiţie acasă. Vom avea de muncă şi vreau să cred că vom face un joc bun. Moralul nostru e bun, ne simţim bine şi cred că am prins încredere. Contează mult revenirea Cristinei Zamfir, este o componentă importantă a echipei. Ea aduce mereu un plus şi sperăm să revină cât mai rapid şi celelalte fete. Va urma o pauză destul de mare, care ne va prinde bine“, a punctat Ana Maria Ţicu.

Citeşte şi: Baschet / SCMU Craiova nu îşi permite paşi greşiţi cu Timişoara

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS