10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBaschetBaschet / SCMU Craiova nu îşi permite paşi greşiţi cu Timişoara

Baschet / SCMU Craiova nu îşi permite paşi greşiţi cu Timişoara

Baschetbaliştii de la SCMU Craiova vor disputa miercuri seară, de la ora 19.00, în Polivalenta din Bănie un meci extrem de important din cadrul Top 10 LNBM cu SCM Timişoara. În cazul unui succes, alb-albaştrii se vor apropia şi mai mult de locurile fruntaşe.

Meciul a fost prefaţat de către Vitaly Stepanovsky, antrenorul grupării oltene, care a oferit câteva vorbe pentru SCM Craiova. Tehnicianul ucrainean își dorește să aibă publicul aproape în acest duel, dar și o victorie pentru o poziție cât mai bună în play-off-ul LNBM.

„Avem patru meciuri de disputat şi s-a încheiat sezonul regular, va urma play-off-ul. Fiecare meci în parte este important pentru locul din clasament. Trebuie să ne poziţionăm cât mai bine înainte de startul pla-off-ului. Cu Timişoara jucăm acasă şi trebuie să câştigăm neapărat, să ne apărăm propriul teren. Ei formează o echipă experimentată, au mulţi jucători talentaţi, precum şi un antrenor pe măsură. Noi vom fi focusaţi 40 de minute, pentru că doar aşa putem câştiga partida. Totodată, avem nevoie de o defensivă puternică şi să nu facem greşeli prosteşti. Îmi doresc să fie lumea alături de noi şi să ne susţină pe tot parcursul jocului“, a spus Vitaly Stepanovski.

Oltenii pornesc cu prima şansă

SCMU Craiova are un bilanț de șase victorii și opt înfrângeri, după ce a izbutit să o învingă săptămâna trecută pe CSM Constanța cu scorul de 89 la 79. Formația olteană nu a jucat în runda a 25-a, meciul cu Dinamo fiind amânat pe data de 4 aprilie. În schimb, SCM Timișoara a evoluat în acea etapă, fiind învinsă la o diferență de nouă puncte, scor 74-65, de UBT Cluj-Napoca.

În tur, într-o partidă disputată în Sala Constantin Jude din Timișoara, SCMU Craiova a reușit să se impună cu scorul de 85 la 72, după o prestație remarcabilă a lui Topias Palmi: 29 de puncte, 6 recuperări, 2 intercepții, o pasă decisivă, un capac, notează Baschet.ro.

Citeşte şi: Azi e ziua cea mare! Sorana dă peste Sabalenka în sfertul de neratat de la Miami

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS