17 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal / Flori Stanciu: „Împreună cu suporterii încercăm să obținem un rezultat mare“

Handbal / Flori Stanciu: „Împreună cu suporterii încercăm să obținem un rezultat mare“

SCM Craiova întâlnește duminică, în Polivalenta din Bănie, formația CSM București, poate cea mai valoroasă echipă din Liga Florilor. Partida este programată la ora 17.30 și, mai mult ca sigur, oltencele vor face tot posibilul să le facă față cu brio adversarelor, mai ales că vor evolua în fața propriilor fani.

Antrenorul secund al Craiovei, Florentina Stanciu, a declarat înaintea disputei de duminică faptul că prezența Cristinei Zamfir în echipă contează enorm și speră ca fetele să se lupte până la capăt. Totodată, aceasta a făcut o invitație la meci tuturor iubitorilor de handbal din Craiova.

„Va fi un joc dificil, dar sunt convinsă că, împreună cu publicul nostru, vom putea face un meci pe măsură împotriva vicecampioanei. Moralul este unul bun, ne bucură revenirea Cristinei Zamfir, pentru că este un plus valoare pe toate fronturile. În teren s-a prezentat foarte bine, a fost motivată și a contribuit decisiv în victoria de la Mioveni. Rog toți suporterii noștri să vină alături de noi la jocul cu CSM și împreună să încercăm să obținem un rezultat mare“, a spus Florentina Stanciu.

Citește și: Handbal / SCM Craiova încearcă să facă un meci mare cu CSM Bucureşti

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS