17.3 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalHandbal / Din: „O victorie mare cu Feroe și mai putem obține încă două“

Handbal / Din: „O victorie mare cu Feroe și mai putem obține încă două“

România a învins Insulele Feroe fără mari emoții, 25-17, și continuă cursa pentru calificarea la Campionatul European din 2024, care va fi găzduit de Germania. „Tricolorii” veneau după o înfrângere umilitoare suferită în deplasare în fața aceleiași formații, astfel că au răsuflat ușurați după ce au reușit să se impună în propriul fief.

Președintele FRH Constantin Din a vorbit despre prestația României și are încredere că se poate ajunge la turneul final.

„E o victorie mare pentru echipa României. Am venit după o înfrângere, după o deplasare infernală. Este o atmosferă foarte bună la echipa națională, se muncește foarte mult și nu avea cum să nu vină victoria. 

Băieții s-au motivat foarte bine și victoria a venit de la sine. Ambele meciuri, cu Austria și Ucraina, sunt foarte grele, dar am încrederea că putem obține două victorii”, a declarat Constantin Din, pentru Prosport.

Pascual: „Echipa a răspuns bine“

Selecționerul Xavi Pascual s-a declarat încântat de modul în care s-au mobilizat jucătorii lui în acest meci.

„A fost foarte important să câștigăm acest meci. Echipa a răspuns bine, am jucat bine. Echipa a luptat mult și mă bucur pentru jucători, care merită această victorie. Avem patru puncte. Așteptăm meciul cu Austria și, dacă vom câștiga, cred că putem merge la Campionatul European. Acum ne gândim doar la meciul cu Austria”, a spus Pascual.

Citește și: Handbal / De data asta fără emoții! România a trecut de Feroe și a urcat pe doi în clasament

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS