13.3 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalAngoleza Ruth João va asigura atacul Craiovei! Transferuri tari pentru SCM

Angoleza Ruth João va asigura atacul Craiovei! Transferuri tari pentru SCM

Campania spectaculoasă de transferuri pentru echipa feminină de handbal SCM Craiova continuă, iar luni seară s-a mai parafat un transfer. Formaţia din Bănie a reuşit cooptarea internaţionalei angoleze Ruth João (24 de ani şi 1,89 metri), care evoluează pe postul de pivot și vine de la formaţia franceză Paris 92. Aceasta a mai evoluat în Turcia, la Kastamonu.

Interesant este că Ruth João se înţelesese, oarecum, cu Dunărea Brăila, acum vreo două luni de zile, dar clubul oltean se pare că a avut, la rândul lui, un cuvânt important de spus.

Ruth João este a cincea jucătoare achiziţionată de SCM Craiova pentru sezonul următor. Pe lângă Paula Rodrigues, campioană mondială cu naţionala Braziliei, în urmă cu nouă ani, SCM a mai reuşit să-şi asigure serviciile jucătoarelor Anastasija Babovic (Muntenegru), portar, de la Buducnost Podgorica, extremei stânga de la Podravka Vegeta, Dijana Mugosa (Muntenegru, 26 de ani), şi extremei dreapta Katarina Krpež Šlezak (Serbia, 33 de ani), de la Krim Ljublijana.

Citeşte şi: Directorul SCM Craiova, Adrian Cosman, ales în Consiliul de Administrație al FRH

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS