15.1 C
Craiova
joi, 9 mai, 2024
Știri de ultima orăSportTenisVictorie fantastică! Sorana Cîrstea, net superioară Johannei Konta, merge în turul doi

Victorie fantastică! Sorana Cîrstea, net superioară Johannei Konta, merge în turul doi

Sorana Cîrstea se află într-o formă fantastică la startul Roland Garros-ului. După ce în weekend a luptat pentru trofeu la Strasbourg, sportiva noastră a debutat cum nu se putea mai bine și la Paris, cu o victorie frumoasă. Cîrstea a învins-o clar pe Johanna Konta, cu scorul de 7-6 (5), 6-2, după o oră și 32 de minute și astfel se califică fără prea multe emoții în turul secund.

În turul al doilea, Sorana se va duela cu învingătoarea partidei dintre Van Uytvanck și Trevisan. La forma de joc pe care o arată Sorana acum, sportiva noastră are șanse mari să ajungă în fazele avansate ale competiției de la Paris.

Sorana Cîrstea e a doua româncă ce reușește să aceeadă în turul secund la Roland Garros 2021, după Ana Bogdan, care a trecut în primul tur de Elisabetta Cocciaretto. 

Datorită victoriei de azi, Sorana Cîrstea a egalat situația la întâlnirile directe cu Johanna Konta. Britanica se impusese la Constanța, în Fed Cup, și pe iarba de la Eastbourne, amebele meciuri în 2017. În 2020, Sorana a învins-o pe Konta pe hardul de la US Open în turul secund, notează Eurosport.  

Citește și: SCM Craiova a dat lovitura și a învins-o pe CSM București, chiar la ea acasă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS