7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalÎncă un eşec. SCM Craiova continuă rezultatele negative şi după meciul cu Cisnădie

Încă un eşec. SCM Craiova continuă rezultatele negative şi după meciul cu Cisnădie

Handbalistele de la SCM Craiova au pierdut şi partida cu Măgura Cisnădie, desfăşurată la Sf. Gheorghe, din cadrul etapei a 14-a din Liga Florilor. Trupa pregătită de Bogdan Burcea a cedat cu scorul de 21-19 în faţa unei formaţii mult mai bine clasată, după un joc echilibrat în cea mai mare parte a sa.

Prima repriză a fost una excelentă reuşită de oltence, care s-au aflat la conducerea jocului încă din primele minute. Ana Maria Savu a fost „pionul“ de bază al craiovencelor, în special în primele 30 de minute, aceasta fiind şi cea mai bună marcatoare a grupării oltene. La cabine s-a intrat cu un avantaj de două goluri în favoarea alb-albastrelor, scor 10-8, iar moralul ar fi trebuit să fie unul excelent pentru repriza secundă.

Doar că, imediat după reluare, sportivele de la Cisnădie au jucat foarte agresiv, s-au apărat excelent şi au recuperat imediat din handicap. Mai mult de atât, acestea şi-au dus echipa chiar şi în avantaj în minutul 40 (13-12) şi nu au mai cedat iniţiativa până la ultimul fluier. S-a încheiat 21-19 în favoarea Măgurei, iar SCM Craiova a rămas la cota 12, pe un modest loc 11.

SCM Craiova: Dzhukeva, Curmenț, Chetraru – Cace (1), Nica (1), Tudorică, Gogoșeanu, Țicu (2), Orșivschi (2), Andrei (3), Colac (1), Adespii, Savu (4), Şelaru. Zamfir (4), Orşivschi. Antrenor: Bogdan Burcea.

Pentru formaţia Craiovei va urma duelul cu Universitatea Cluj, din data de 4 aprilie.

Citeşte şi: Ce şansă pentru SCMU Craiova! Turneul final de promovare se joacă în Bănie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS