11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalSCM Craiova se pregăteşte de noul sezon. Joi va fi plecarea în Grecia

SCM Craiova se pregăteşte de noul sezon. Joi va fi plecarea în Grecia

Echipa de handbal feminin SCM Craiova a început pregătirea pentru noul sezon competițional din Liga Florilor și Cupa României, cu un efectiv de 16 jucătoare.

La antrenamentele desfășurate pe terenul „Aripile” au participat Andreea Chetraru, Bianca Curmenț, Ekaterina Dzhukeva, Alexandra Andrei, Adina Cace, Alexandra Colac, Francesca Gogoșeanu, Valentina Ion, Ana Maria Mincu, Cristiana Nica, Alexandra Orșivschi, Ana Maria Savu, Carmen Șelaru, Ana Maria Ţenea, Ana Maria Țicu și Cristina Zamfir.

Echipa craioveană va pleca joi în Grecia, în localitatea Drama, pentru un stagiu de pregătire centralizată. Conform declarației antrenorului secund, Costin Dumitrescu, nu vor face deplasarea Adriana Crăciun, care se află în izolare, și rusoaica Ekaterina Matlashova, despre care tehnicianul echipei din Bănie a spus că nu s-a prezentat la echipă, din motive pe care nu le cunoaște.

„Am început pregătirea pentru noul sezon și suntem foarte bucuroși. Toate fetele sunt apte, cu excepția lui Crăciun, care trebuie să stea în izolare și să vedem dacă găsim, după aceea, o formă să vină după noi în Grecia și a Matlashovei, care nu a ajuns la echipă din motive pe care nu le cunosc. Joi dimineață vom pleca într-un cantonament în Grecia, în localitatea Drama, unde vom avea toate condițiile pentru a ne pregăti și unde vom putea să respectăm condițiile epidemiologice din acest moment. Suntem dornici să revenim în sală să ne antrenăm, să disputăm meciuri amicale și oficiale”, a spus „secundul” Costin Dumitrescu.

Adriana Crăciun, testată pozitiv

Noua handbalistă a Craiovei, Adriana Crăciun (Ţăcălie), a fost depistată pozitiv cu coronavirus, la controlul efectuat la începutul săptămânii de lotul SCM Craiova. Sportiva a fost adusă în această vară în Bănie, după ce evoluase în sezonul trecut la Măgura Cisnădie. Handbalista va rămâne în izolare la domiciliu în următoarele săptămâni şi va reveni la echipă abia când testul de COVID 19 va fi negativ.

Adriana Crăciun evoluează pe postul de inter dreapta şi a mai jucat în carieră la Oltchim, la Oţelul Galaţi, la Buducnost, în Muntenegru, la Corona Braşov şi în Franţa, la Fleury.

Citeşte şi: Turneul de la Basel din acest an a fost anulat

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS