12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalFRH a prelungit perioada de sistare a competițiilor

FRH a prelungit perioada de sistare a competițiilor

Federaţia Română de Handbal (FRH) a anunţat, joi, prin intermediul unui comunicat publicat pe site-ul său, prelungirea perioadei de sistare a competiţiilor de handbal din România până la ieşirea din starea de urgenţă. Totodată, se analizează scenarii posibile pentru a putea finaliza sezonul competiţional 2019-2020.

În urma prelungirii perioadei de sistare a competiţiilor, FRH a amânat Final Four-ul Cupei României Fan Courier – masculin, programat iniţial pentru perioada 4-5 aprilie 2020, dar și Turneul final de Junioare 1, din 8-12 aprilie.

„FRH se află într-un proces continuu de analizare a scenariilor posibile pentru a putea finaliza sezonul competiţional 2019-2020, cu toate competiţiile organizate sub egida sa. În acest sens şi indiferent de scenariul care va putea fi aplicat, activitatea competiţională se va relua în termen de 7 zile de la reinstaurarea stării de normalitate”, se mai arată în comunicat.

Federaţia Română de Handbal doreşte să asigure membrii afiliaţi din România că „toate deciziile vor fi luate în spiritul protejării sportivilor, cluburilor, loturilor naţionale, precum şi reducerii pe cât de mult posibil a daunelor provocate de această situaţie specială”.

Citește și: EXCLUSIV / Dănuț Pascu: S-a luat decizia corectă

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS