5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbal„Leii”, campioni şi la ediţia a şasea a Memorialului „Paul Stuparu“

„Leii”, campioni şi la ediţia a şasea a Memorialului „Paul Stuparu“

Sala „Voinţa“ a găzduit astăzi ediţia a şasea a Memorialului „Paul Stuparu“, competiţie de handbal mixt, organizată de Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din Craiova, în colaborare cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Dolj şi Asociaţia Sportivă PRO EFS Craiova. La start s-au regăsit 13 formaţii a câte opt jucători (patru băieţi şi patru fete), în majoritate formate din studenţi. Partidele s-au jucat în sistem eliminatoriu.
Clasament: 1. „Leii”, 2. „Socioltenii”, 3. „BGS Team”.

Daria Stuparu a deschis „balul”

Toate echipele au fost premiate şi s-au acordat şi premii speciale: cel mai tehnic jucător – Cristian Dică, cea mai tehnică jucătoare – Erica Mladin, cel mai bun portar – Robert Lazar. La eveniment au luat parte şi membrii familiei lui Paul Stuparu, care au dat lovitura de începere şi au înmânat diplomele şi premiile.

„Astăzi a avut loc a şasea ediţie a Cupei „Paul Stuparu”, la handbal mixt. Au fost înscrise 13 echipe de la mai multe facultăţi din cadrul Universităţii din Craiova. Facultatea de Fizică şi Sport şi Kinetoterapie, Ştiinţe Sociale, am avut ceva studenţi şi de la Ştiinţe Economice, Automatică şi chiar şi PIPP. S-a jucat în sistem eliminatoriu pe parcursul întregii zile. Îi felicit pe toţi cei care au participat, mai ales că au fost în număr mare. Sper că cei care au participat, dar şi persoanele care au asistat s-au simţit bine şi îi aşteptăm în număr şi mai mare la ediţia de anul viitor”, a profesorului-antrenor Cătălin Popescu, unul dintre organizatorii turneului.

„La începutul competiţiei au participat doamna Ada Stuparu, soţia fostului antrenor, Paul Stuparu, băiatul, Tudor Stuparu şi nepoţica Daria Stuparu, care a dat lovitura de începere a primului joc. La festivitatea de înmânare a premiilor a participat celălalt fiu, Cosmin Stuparu”, a adăugat Cătălin Popescu.

Poate te interesează şi: Echipele din Liga a IV-a Dolj iubesc golul. Vezi cum stau şi celelalte judeţe din Oltenia!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS