6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHandbalExclusiv - Cătălin Popescu: Valoric, suntem mai subţiri decât anul trecut

Exclusiv – Cătălin Popescu: Valoric, suntem mai subţiri decât anul trecut

Aflată în plină reconstrucţie, echipa masculină de handbal a Universităţii Craiova a pierdut şi cel de-al treilea meci amical din cadrul turneului „Cupa Cetăţii” de la Sighişoara. Alb-albaştrii au cedat vineri dimineaţă, cu scorul de 34-32 (17-17), în faţa formaţiei CSM Oradea.

Universitatea Craiova: Răzvan Lupitu, Ionuţ Gheorghiţă, Radu Gheorghe – Mihai Iovănescu (8 goluri), Ovidiu Ianăşi (8), Vasile Luntraru (3), Daniel Neacşu (3), Marian Bouros (2), Sorin Coadălată (2), Ionuţ Troancă (2), Gabriel Ruşeanu (2), Alex Drugă (1), Laurenţiu Budoiu (1), Andrei Pătru, Mihai Păun.

Reamintim că în primele două jocuri ale turneului, Universitatea a cedat cu 36-31 (14-11) cu CSM Sighisoara şi 38-22 (18-10) cu CSU Suceava. Înainte cu o zi de „Cupa Cetăţii”, Craiova a susţinut primul său joc de verificare al verii, pierdut cu 39-22 pe terenul formaţiei Szejke Odorheiu Secuiesc.

„Au fost amicale utile“

Antrenorul oltenilor, Cătălin Popescu, a afirmat pentru GdS că nu a fost interesat de rezultate, ci de joc şi asta pentru a putea trage câteva concluzii asupra lotului.

„Au fost meciuri amicale foarte utile, pentru că am putut folosi tot lotul. M-a interesat jocul în sine şi mai puţin rezultatul. Uşor, uşor a început să se mai lege jocul nostru. S-a cunoscut că noi nu am avut până acum jocuri de pregătire. Mai mult, am avut doi jucători care mi-au venit direct la turneu, mă refer la pivotul Troancă şi la extrema Bouros. De asta a fost destul de greu să lege jocul cu pivotul. Ne-ar mai trebui un pivot şi o extremă, ca să avem dubluri pe posturile acestea şi să creştem concurenţa. Trebuie să recunosc că, momentan, valoric suntem mai subţiri decât anul trecut. Plecarea celor trei (Radu Guşatu, Codruţ Păun, Alex Mănescu – n.r.), s-a resimţit, dar vom alinia o echipă bună zic eu şi în sezonul următor”, a declarat antrenorul echipei de handbal a Universităţii Craiova, Cătălin Popescu, pentru GdS.

Pentru alb-albaştri urmează două amicale cu Alexandria. Primul are loc joi, 29 august, de la ora 12.00, în Sala Sporturilor „Ion Constantinescu”, iar al doilea în Teleorman, marţi, 3 septembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS