9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalVeste groaznică venită din sânul naţionalei: Nicuşor Bancu, operat de urgență!

Veste groaznică venită din sânul naţionalei: Nicuşor Bancu, operat de urgență!

Căpitanul formaţiei Universitatea Craiova, Nicuşor Bancu, a părăsit lotul naţionalei României din pricina unei probleme medicale, urmând să fie operat de urgenţă. El a preferat să rateze meciurile amicale cu Irlanda de Nord și Columbia, de pe 22 și 26 martie, şi să fie apt pentru Euro.

„Selecționerul Edward Iordănescu a decis în această dimineață să îl cheme la lotul național pe Raul Opruț, fundașul stânga legitimat la AFC Hermannstadt. Nicușor Bancu s-a prezentat la reunire cu o problemă medicală și va rata cu siguranță meciul cu Irlanda de Nord. Cum și șansele lui de a fi apt pentru partida din Spania, cu Columbia, sunt minime, staff-ul tehnic, după ce s-a consultat cu cel medical, a decis să apeleze la Opruț“, a anunţat FRF.

Se pare că Nicuşor Bancu a acuzat dureri în zona degetelor de la picioare și a decis să recurgă la o intervenție chirurgicală pentru a-și rezolva problema. Căpitanul Ştiinţei a recurs la acest gest pentru a fi sigur că este apt pentru EURO 2024. Diagnosticul pus de medici este „verucă interdigitală“ (negi – n.r.).

Citeşte şi: Ştefan Baiaram: „Mergem în Armenia să câştigăm şi să urcăm pe primul loc“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS