20.9 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalŞtefan Baiaram: „Mergem în Armenia să câştigăm şi să urcăm pe primul loc“

Ştefan Baiaram: „Mergem în Armenia să câştigăm şi să urcăm pe primul loc“

Echipa naţionala de tineret a României întâlneşte selecţionata similară a Armeniei, în 26 martie, de la 13.00, pe „Armavir Stadium“, într-o partidă contând pentru Grupa E a preliminariilor CE U21 din 2025.

Aflat sub comanda lui Daniel Pancu, Ştefan Baiaram, a acordat un scurt interviu pentru site-ul FRF. Fotbalistul Universităţii Craiova a declarat că el şi colegii săi îşi propun să câştige meciul din deplasare cu Armenia şi să urce pe primul loc al Grupei E.

„Nu ne gândim că Armenia e pe ultimul loc. Este o deplasare lungă, foarte dificilă. Întâlnim un adversar foarte bun, dar mergem acolo să câştigăm cele trei puncte şi să urcăm pe primul loc. Ăsta e obiectivul nostru. Eu sper să înscriu, să dau pasă de gol, să îmi ajut echipa, important e să ne întoarcem victorioşi din Armenia. Grupa este foarte dificilă, fiecare echipă poate încurca pe oricine. Noi sperăm să o ţinem ca şi până acum. Am luat-o pe un drum bun şi sper să câştigăm în continuare. Unitatea grupului este principalul atu al nostru“, a afirmat decarul Ştiinţei.

Masca a „venit“ cu noroc

Ştefan Baiaram a vorbit şi despre perioada de după accidentarea suferită în meciul de campionat cu FC Rapid, din 4 martie. El spune că i-a fost dificil la început să joace cu mască, dar că acum s-a obişnuit să o poarte.

„În prima fază nu credeam că mi-am spart nasul, dar am avut fractură de piramidă nazală. Iar când am ajuns la spital mi s-a spus că trebuie să joc cu această mască de carbon. La început e dificil, pentru că nu vezi foarte bine tot terenul, nu poţi să te orientezi, aşa că mi-a luat ceva timp. Trebuie să o port la toate antrenamentele şi la meciuri pe o perioadă nedeterminată. De când o port chiar am reuşit să înscriu două goluri cu capul. Poate masca asta m-a ajutat să-mi dau drumul la joc“, a menţionat Ştefan Baiaram.

Citeşte şi: Daniel Pancu a anunţat lotul României U21 pentru meciul cu Armenia

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS