14.2 C
Craiova
joi, 16 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBox | Cristian Ciocan va urca în ring la gala „BFC 4“ de la Timişoara, din 27 aprilie

Box | Cristian Ciocan va urca în ring la gala „BFC 4“ de la Timişoara, din 27 aprilie

Boxerul Cristian Ciocan, fost pretendent la titlul mondial la categoria grea, va lupta în cadrul galei BFC 4 de la Timişoara, din 27 aprilie. În cadrul acesteia, Flavius Biea îşi va pune în joc centura de campion mondial IBA, informează Agerpres.

Cunoscut în box drept Christian Hammer, pugilistul originar din Pechea (judeţul Galaţi), ca şi Lucian Bute, a pierdut ultimul său meci. L-a susţinut în iulie 2022, pentru centurile WBO International şi WBC Silver, în faţa britanicului Joe Joyce, în „Wembley“ (Londra). Aceea a fost a zecea înfrângere a lui Ciocan (5 prin KO) din cariera sa profesionistă. Palmaresul acestuia mai cuprinde 27 de victorii (17 prin KO).

Ciocan a boxat contra unor pugilişti cu nume, precum Hughie Fury, Luiz Ortiz, Aleksandr Povetkin (în meci pentru centurile WBO International şi WBA International) sau Tyson Fury, în meci pentru centura WBO International.

Flavius Biea îşi continuă antrenamentele la Biea Boxing Gym. Organizatorii se află în tratative avansate pentru stabilirea adversarului. În acest moment în pole position pentru a-l întâlni pe campionul timişorean este columbianul Placido Ramiro Sanchez. Acesta un pugilist cu 25 de victorii la profesionişti, dintre care 18 prin KO, şi doar 4 înfrângeri.

Citeşte şi: Lupte | Sportivii Craiovei au onorat cu medalii Turneul Internaţional Memorial Ilie Marinescu

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS