9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalUniversitatea Craiova testează un francez! „Satelitul“ a făcut scor cu Turceni în amical

Universitatea Craiova testează un francez! „Satelitul“ a făcut scor cu Turceni în amical

-

Echipa secundă a clubului Universitatea Craiova a susținut sâmbătă, pe terenul sintetic de la „Aripile“, un joc amical în compania formației CSO Turceni, colega din Liga 3, seria 7. „Satelitul“ Științei s-a impus de o manieră categorică, scor 7-0, în fața gorjenilor, ocupanții ultimului loc.

Golurile „leuților“ au fost marcate de Ninaci (’3, ’15), Stana (’19 – penalti), Bană (’55), Șandru (’72), Neață (’77) și Petculescu (’89).

Antrenorul grupării alb-albastre, Corneliu Papură, a trimis în teren următorul unsprezece: Goga – Gașpăr, Wacim Benazuz, Tomasec, Ene – Stana, Lăpădătescu, Tomșa – Bană, Ninaci, Barbu. Pe parcurs i-a mai introdus pe Malutan – Pancu, Mendy, Grigore, Nițuică – Domnu, Brășfăleanu, Petculescu – Neață, Șandru, Găină.

Un fundaș francez, testat de Papură

De remarcat prezența în echipă a lui Wacim Benazuz. Acesta este un fundaș central francez, născut în 2004 și a venit în probe la Universitatea, de la Union Sportive Albigeoise. Wacim Benazuz s-a pregătit în ultimele zile cu alb-albaștrii mici, vizând un posibil transfer la prima echipă pentru la vară. Asta pentru că în momentul de față nu mai poate intra în vederile clubului din Bănie. Wacim Benazuz a fost testat de Corneliu Papură, dar în tribune s-au aflat mai mulți „ochi“ din partea conducerii Științei. VEZI VIDEO!

Acesta a fost cel de-al patrulea joc amical susținut de Universitatea II Craiova în această iarnă. „Satelitul“ a avut victorii pe linie: 7-0 cu Petrolul Potcoava, 1-0 cu Oltul Curtișoara, 5-0 cu Avântul Pielești și acum 7-0 cu CSO Turceni. Trupa lui Corneliu Papură mai are de susținut două teste: cu SCM Rm. Vâlcea (21 februarie) și Gilortul Târgu Cărbunești (2 martie).

Viorel Cojocaru crede în salvarea de la retrogradare

De partea cealaltă a baricadei, CSO Turceni a avut foarte multe noutăți în lot față de prima parte a campionatului. Antrenorul Viorel Cojocaru a început cu următoarea formulă: Lungu – Tud, Gabin, Israel, Murgilă – Ciutică, Yaya – Sedric, Neacșu, Vespe – Buțurcă.

La final, tehnicianul gorjenilor a explicat motivul care a condus la diferența uriașă de pe tabelă și a subliniat că CSO Turceni se poate salva de la retrogradare. VEZI VIDEO!

Citește și: FC Botoşani – „U“ Craiova | Alb-albaştrii vor să se reabiliteze în Moldova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Pasajul suprateran din Craiova va fi reabilitat în acest...

Pasajul suprateran din centrul Craiovei va fi reabilitat în...

ȘTIRI GdS