23.3 C
Craiova
duminică, 28 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalPreliminarii EURO 2024 | Meciul Israel - Kosovo se va disputa duminică!

Preliminarii EURO 2024 | Meciul Israel – Kosovo se va disputa duminică!

Meciul dintre selecţionatele Kosovo şi Israelului, din Grupa I a preliminariilor EURO 2024, din care face parte şi România, se va disputa duminică la Prishtina în prezenţa spectatorilor şi în condiţii de maximă securitate. Programarea a fost confirmată de către reprezentanţii Federaţiei kosovare de fotbal, citată de agenţiile EFE şi Agerpres.

„Meciul împotriva Israelului se va juca în prezenţa suporterilor“, a spus preşedintele Federaţiei de fotbal din Kosovo, Agim Ademi.

Acest meci, programat pe stadionul „Fadil Vokrri“ din Prishtina, cu o capacitate de 14.000 de spectatori, este primul pe care îl dispută echipa Israelului de la începutul războiului din Gaza în urmă cu o lună.

Partida trebuia să aibă loc pe 15 octombrie, dar a fost amânată din cauza conflictului dintre Israel şi Hamas.

Preşedintele Federaţiei din Kosovo a anunţat că securitatea va fi asigurată conform regulilor UEFA. Presa locală susţine că Israelul va trimite propria sa forţă de securitate la Prishtina.

De menţionat că în Kosovo, unde populaţia albaneză este majoritar musulmană, au avut loc mai multe proteste în sprijinul Palestinei de la începerea conflictului.

România este liderul grupei, urmată de Elveţia, Israel, Kosovo, Belarus şi Andorra.

Citeşte şi: Universitatea Craiova a oficializat numirea lui Ivaylo Petev. Mihai Rotaru l-a prezentat pe bulgar!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS