9.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFC Voluntari – „U“ Craiova 0-0 | Nicușor Bancu: „Am făcut ce am pregătit“

FC Voluntari – „U“ Craiova 0-0 | Nicușor Bancu: „Am făcut ce am pregătit“

Căpitanul formației Universitatea Craiova, Nicușor Bancu, a afirmat la finalul partidei cu FC Voluntari că jocul prestat nu a fost deloc rău și că doar neșansa a făcut să nu vină victoria.

„Am făcut un joc bun, am făcut ce am pregătit la antrenament, dar e greu pe un teren mic și cu o echipă care se apără în opt-nouă jucători. Sunt greu de desfăcut. Am putut să marcăm din acel penalti, dar nu a fost să fie și mergem mai departe. Vreau să mă gândesc la națională acum și să joc cât mai bine.

Nu suntem în cea mai bună formă, asta e clar, dar am încercat să ne creăm ocazii. Per total, cred că meritam să câștigăm, am avut penalti, am avut ocazii… Voluntari nu a arătat mai nimic, doar s-au apărat. Nu ai cum să fii supărat Mitriță, se întâmplă oricui să rateze. Trebuie să meargă mai departe, e un jucător foarte bun și cu siguranță își va reveni.

Trebuie câștigăm fiecare meci, să adunăm puncte, să avem continuitate. Cu siguranță fanii vor mai mult, la fel cum vrem și noi. Nu a fost să fie, este o pasă puțin mai proastă. Când vrei să te bați la titlu și nu câștigi aici, la Voluntari, e un pas greșit. Vreau să le zic suporterilor că încercăm să dăm totul pe teren, exact cum am făcut și până acum. Suntem o echipă, tragem toți unul pentru celălalt. Din păcate nu toți au o zi bună în fiecare meci, dar trebuie să ne revenim.

Cei care rămân acasă în perioada următoare trebuie să lucreze mai mult, iar eu să revin în formă și sănătos. Mă așteptam să primesc galben, nu ai cum să nu primești. Asta e, ce pot să fac, trece perioada de suspendare și voi reveni“, a declarat Nicușor Bancu.

Citește și: FC Voluntari – „U“ Craiova 0-0 | Au bâjbâit degeaba după gol

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS