13.4 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalPavel Badea: „O decizie pripită a lui Rotaru n-ar face decât să inflameze lucrurile!“

Pavel Badea: „O decizie pripită a lui Rotaru n-ar face decât să inflameze lucrurile!“

În cursul zilei de luni au apărut informații cu privire la plecarea lui Laurențiu Reghecampf în zona arabă. Noua echipă a antrenorului, Al Riyadh ar urma să plătească suma de 300 de mii de euro către Universitatea Craiova, reprezentând clauza de reziliere a românului.

Pavel Badea, directorul Clubului Sportiv Universitatea Craiova, a vorbit despre plecarea lui Laurențiu Reghecampf din Bănie și înlocuirea acestuia cu antrenorul Corneliu Papură. De asemenea, Badea este de părere că Mihai Rotaru a luat această decizie pentru că Papură era deja în club, la echipa a doua, și a fost cea mai la îndemână variantă.

„Era foarte greu de găsit o soluție rapidă având în vedere că sâmbătă este următorul meci la Cluj. Deci trebuie luată o decizie care să aibă la bază mulți factori ce trebuie îndepliniți pentru a ajunge la Universitatea Craiova. O decizie pripită n-ar face decât să inflameze lucrurile și să ne ducă într-o incertitudine pe care nu ne-o dorim acum în plină desfășurare a campionatului.

„Să sperăm că Mihai Rotaru va fi inspirat“

Decizia pe care Mihai Rotaru o va lua trebuie să fie foarte bine cântărită, pentru a nu prejudicia ceea ce avem ca obiectiv. De aceea, probabil că a ales pentru moment această decizie, de a pune oameni din interior care cunosc foarte bine grupul, care cunosc ceea ce se cere la Universitatea Craiova, urmând ca în următoarea perioadă să se hotărască pe ceea ce vrea să facă.

Totodată, acum se vede ceea ce eu îi spuneam. Să îi îndepărtezi pe Sorin Cârțu, pe Gică Craioveanu, să îndepărtezi oamenii care de-a lungul timpului au fost lângă tine și care au luat decizii care au ajutat la îndeplinirea unor obiective importante, la seriozitatea pe care o transmiți în momentul actual ca echipă, poate crea o stare de nesiguranță și incertitudine. Însă, să sperăm că va fi inspirat și toți cei care iubim acest proiect îi dorim multă baftă lui Mihai Rotaru, să sperăm că va fi inspirat în decizia numirii noului antrenor”, a spus Pavel Badea, pentru Prosport.

Citeşte şi: Reghecampf, ca și plecat de la „U“ Craiova! Arabii scot banii și plătesc clauza

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS