18.3 C
Craiova
vineri, 10 mai, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalReghecampf, ca și plecat de la „U“ Craiova! Arabii scot banii și plătesc clauza

Reghecampf, ca și plecat de la „U“ Craiova! Arabii scot banii și plătesc clauza

Laurențiu Reghecampf pleacă de la Universitatea Craiova după doar șapte meciuri pe bancă. Arabii au decis să îi achite clauza de reziliere în valoare de 300.000 de euro pe care o are în contractul semnat în această vară cu Universitatea. Reghe își va termina, astfel, al doilea mandat la Universitatea Craiova, după cel din iulie 2021 – ianuarie 2022.

Potrivit fanatik.ro, o echipă din Arabia Saudită va fi destinația tehnicianului în vârstă de 47 de ani. Acesta va reveni, astfel, în această zonă a Globului după experiențele anterioare pe care le-a avut.

Această plecare este mai mult decât surprinzătoare, în contextul în care Laurențiu Reghecampf a revenit în Bănie abia în urmă cu două luni pentru acest al doilea mandat pe banca Universității Craiova. În plus, echipa olteană a înregistrat rezultate destul de bune, cu unele sincope, în acest start de sezon din Superliga. În ultima etapă, Universitatea Craiova a învins pe teren propriu Sepsi Sf. Gheorghe cu scorul de 2-1 și a urcat astfel provizoriu pe locul 2 în clasament.

Salariu „de șeic“ în Arabia

La noua sa formație din Arabia Saudită, Laurențiu Reghecampf va încasa un salariu uriaș pentru un antrenor român și staff-ul său. Tehnicianul și colaboratorii săi au fost convinși de saudiți să semneze pentru o remunerație totală anuală de 1.200.000 de euro.

Laurențiu Reghecampf a mai antrenat în zona Golfului patru formații: Al-Hilal, Al-Wahda, Al-Wasl, Al-Ahli.

Din nou Papură!?

Din câte se pare, Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, a decis ca în locul lui Laurențiu Reghecampf să fie numit Corneliu Papură drept noul antrenor al oltenilor. Conform Prosport, antrenorul Corneliu Papură va prelua funcția imediat și va răspunde de pregătirea echipei. De asemenea, decizia ar putea să nu fie doar una temporară.

Corneliu Papură a mai antrenat-o pe Universitatea Craiova, ca principal, în trei rânduri: aprilie – august 2019, ianuarie – mai 2020, respectiv noiembrie 2020 – ianuarie 2021, de obicei ca o variantă de urgență după plecarea tehnicianului. Acesta a fost și secundul lui Ovidiu Stîngă, dar și al lui Victor Pițurcă, în Bănie.

Citește și: Volei (m) / SCMU Craiova îşi completează lotul cu un „secund“: Hernandez Wilfrido!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS