22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalDinamo – „U“ Craiova 0-2 | Eugen Neagoe: „Echipa mai valoroasă a câștigat!“

Dinamo – „U“ Craiova 0-2 | Eugen Neagoe: „Echipa mai valoroasă a câștigat!“

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Eugen Neagoe, s-a arătat bucuros de rezultatul obținut contra rivalei Dinamo. „Geană“ a admis că jocul nu l-a mulțumit și a punctat că știe ce n-a mers în prima repriză, când Știința a etalat un joc dezamăgitor.

E adevărat, am făcut o primă repriză modestă. Nu mă așteptam, dar chiar și așa am avut trei ocazii mari de a marca. În repriza a doua, băieții au avut altă atitudine. Am discutat la pauză, și-au dat seama de greșeală, am marcat cele două goluri. Sunt mulțumit de rezultat, de atitudinea din repriza a doua, dar nu de joc și mai ales de prima repriză. Sunt 3 puncte foarte mari! “, a spus tehnicianul Științei, la Digi Sport.

Mihai Rotaru a coborât în vestiar

„Nimeni nu a apreciat jocul nostru frumos din play-off, când aveam posesie, ratam în continuu și îi zdrobeam pe adversari. Echipa mai valoroasă a câștigat azi! Am pierdut locul 2 (n.r.- în sezonul trecut) după un singur meci, cel cu FCSB, am avut ocazii formidabile, bară, penalti ratat și am pierdut cu 1-2. Un singur meci am jucat modest în play-off, cu Sepsi, în rest am dominat toate echipele, și pe FCSB, pe Farul, pe CFR.

În această seară știu ce s-a întâmplat. Am văzut meciul, o să analizăm și mergem mai departe. Rămâne victoria. De la toți băieții aștept foarte mult. Ne-a felicitat pentru victorie și atât (n.r.- ce a spus Mihai Rotaru în vestiar). Nimic mai mult“, a declarat Eugen Neagoe.

Citește și: Dinamo – Universitatea Craiova 0-2 | Victorie importantă, joc modest

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS