14.7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalBaraj Liga 2 | ACSO Filiași este pregătită să treacă de Reșița în Valea Domanului

Baraj Liga 2 | ACSO Filiași este pregătită să treacă de Reșița în Valea Domanului

ACSO Filiași o va întâlni sâmbătă, de la ora 17.30, în Valea Domanului, pe CSM Reșița. Partida contează pentru manșa a doua a barajului de promovare în Liga 2 și pornește de la scorul de 2-2, rezultat înregistrat miercuri, la Filiași.

Antrenorul formației ACSO Filiași, Victor Naicu, nu va putea conta pe doi dintre jucătorii de bază, dar crede în continuare în șansele echipei sale.

„Va fi un retur extrem de greu, cu o echipă foarte bună. Dacă eram puțin mai atenți acasă puteam să plecăm cu un avantaj. Acum plecăm de la egalitate și cel mai bun să meargă în faza următoare. Cu siguranță echipa gazdă va fi susținută puternic, dar sperăm să facem față la presiune și să reușim să marcăm. Trebuie să-i punem în dificultate și să fim la fel de motivați ca în prima confruntare. Nu vom conta pe doi dintre jucătorii importanți ai noștri. Moses este suspendat, iar Armășelu are degetul mare rupt și are piciorul în gips. În rest, toată lumea este aptă și dornică de un rezultat mare“, a declarat Victor Naicu.

Partida de pe stadionul „Mircea Chivu“ va fi arbitrată de Vladimir Andrei Nagy (Măhăceni). Acesta va fi ajutat la cele două linii de Doru Claudiu Lucaciu (Cluj) și de Cosmin Bojan (Târgu Mureș). Al patrulea oficial va fi Raul Sebastian Bădărău (Hunedoara).

Delegat de joc a fost numit Alexandru Mușoriu (București). Rolul de observator de arbitri va fi îndeplinit de Ioan Mureșan (Timișoara).

Citește și: Edward Iordănescu surprinde din nou. Vezi ce stranieri a convocat!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS