25.5 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga de Tineret | Universitatea Craiova a învins Farul

Liga de Tineret | Universitatea Craiova a învins Farul

Echipa Universităţii Craiova a câştigat, scor 2-1, partida susţinută duminică, pe stadionul „Aripile“, în faţa formaţiei similare a Farului Constanţa. Disputa a contat pentru prima manşă a semifinalelor de la Liga de Tineret. Returul va avea loc pe 14 mai, de la ora 12.00, la Constanţa.

Golurile alb-albaştrilor au fost marcate de Nețoiu și Călin.

Universitatea Craiova: Vlăsceanu – Fărăgău, Nețoiu, Mitrache, Raicovici, Dumitru, Domnu, Cîrpici, Călin, Melniciuc, Tamaș. Rezerve: Găgeatu – Dragu, Olaru, Lăpădătescu, Drugan, Mocanu, Bană. Antrenor: Ștefan Florescu.

În cealaltă semifinală de la Liga de Tineret, FCSB a remizat, scor 1-1, acasă, cu UTA Arad.

Înfrângere la U17, remiză la U16

Tot duminică, în prima manşă a semifinalelor de la Liga Elitelor U17, Universitatea Craiova a pierdut categoric, scor 0-3, pe terenul formaţiei CSA Steaua. Returul va avea loc pe 14 mai, de la ora 12.00, pe stadionul „Aripile“.

Sâmbătă, în primul meci al semifinalelor Ligii Elitelor U16, Universitatea Craiova a remizat, scor 2-2, în Moldova, cu FC Bacău. Returul este programat sâmbătă, 13 mai, de la ora 12.00. În cealaltă dispută, Farul a surclasat-o la Constanţa pe U Cluj, cu 6-0.

Două înfrângeri la U15

Universitatea Craiova nu are cu ce se lăuda la U15, unde nu a strâns niciun punct din două meciuri susţinute în cadrul turneului semifinal 2, pe care îl şi organizează la stadionul „Aripile“. Elevii lui Nelu Petrişor şi Titel Sorohan au pierdut vineri, 1-4, cu UTA Arad şi sâmbătă, 0-1, cu U Cluj. Mai au de susţinut un singur meci, împotriva Academiei Gică Popescu (marţi, de la ora 10.00). Nici gruparea de la „Hanul Doctorului“ nu a făcut mare lucru la turneul semifinal. „GP“ Craiova a pierdut vineri, 0-1, cu U Cluj, în timp ce sâmbătă a cedat, 0-2, cu UTA.

Citeşte şi: CFR Cluj – „U“ Craiova 1-1 | Eugen Neagoe și Dan Petrescu au „atacat“ arbitrajul

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS