22.8 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLiga Campionilor | Ce meci! Liverpool, umilită de Real Madrid pe „Anfield“

Liga Campionilor | Ce meci! Liverpool, umilită de Real Madrid pe „Anfield“

Liverpool și Real Madrid au oferit un adevărat spectacol marți seară, pe „Anfield“, în manșa tur a optimilor de finală din Liga Campionilor. A fost 2-5, după ce gazdele au condus cu 2-0!

Liverpool a avut un start de meci fulminant. A deschis scorul printr-o execuție cu călcâiul reușită de Nunez, la o pasă a lui Salah (’4).
La doar zece minute s-a făcut 2-0. Salah a profitat de un cadou oferit de Courtois și a scuturat plasa (’14).

„Galacticii“ s-au trezit imediat. Au reintrat în joc grație unui gol al lui Vinicius. Acesta a trimis mingea lângă bara din dreapta, după un assist al lui Benzema (’21).
Tot Vini a restabilit egalitatea, de data asta involuntar. Portarul Alisson a dorit să degajeze și a nimerit picioarele lui Vinicius (’36).

Ibericii au zburdat pe teren în actul secund

La reluare, Real Madrid a preluat conducerea după grație lui Eder Militao. Acesta a reluat cu capul o minge venită după o lovitură liberă, de la Modric (’47).

Spaniolii și-au mărit ecartul prin Karim Benzema, al cărui șut de la 15 metri a fost deviat în poartă de unul dintre fundași (’55).

„Balonul de aur“ a mai înscris o dată, după un contraatac fulger și după ce s-a distrat cu apărarea „cormoranilor“ și cu portarul acestora (’67).

Liverpool: Alisson – Alexander-Arnold, Gomez (’73, Matip), van Dijk, Robertson – Henderson (’73, Milner), Fabinho, Bajcetic (’85, Elliott) – Salah, Gakpo (’64, Firmino), Nunez (’64, Diogo). Antrenor: jurgen Klopp.

Real Madrid: Courtois – Carvajal, Militao, Rudiger, Alaba (’27, Fernandez) – Valverde, Camavinga, Modric (’87, Kroos) – Rodrygo (’81, Ceballos), Benzema (’87, Asensio), Vinicius. Antrenor: Carlo Ancelotti.

Cartonașe galbene: Elliott ’90+3 / Vinicius ’60.
A arbitrat:
Istvan Kovacs.

Manșa secundă a optimilor de finală va avea loc pe 15 martie, pe „Santiago Bernabeu“.

Citește și: Marius Copil s-a mișcat bine la challengerul de la Rovereto

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS