7 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova – CFR Cluj | Eugen Neagoe și Alexandru Ișfan promit o altă față a echipei (VIDEO)

„U“ Craiova – CFR Cluj | Eugen Neagoe și Alexandru Ișfan promit o altă față a echipei (VIDEO)

-

Universitatea Craiova a dezamăgit la ultima apariție din Superligă și o așteaptă o nouă partidă extrem de dificilă, cu CFR Cluj. Disputa contra campioanei este programată sâmbătă, de la ora 20.00, pe stadionul „Ion Oblemenco“ și contează pentru etapa 25.

Despre presiunea acestui meci, modul de abordare, dar și problemele cotidiene ale Științei au vorbit, într-un cadru organizat, antrenorul alb-albaștrilor, Eugen Neagoe, și mijlocașul Alexandru Ișfan.

„Geană“ a admis că lucrurile nu au mers bine până acum, dar a punctat că zilele trecute a analizat împreună cu echipa cele petrecute la Constanța și crede că nu se vor repeta erorile. Acesta a vorbit și despre plecările din lot, dar a anunțat și sosirea unui mijlocaș de creație. A vorbit și despre șansele Universității Craiova de a ocupa la final un loc onorabil.

La rândul său, Alexandru Ișfan crede că echipa va arăta alt fotbal cu CFR Cluj, dar și în disputele care vor urma. În ceea ce-l privește, Ișfan speră să marcheze cât mai mult și cât mai des și să contribuie la ascensiunea Universității Craiova. VEZI VIDEO!

Citește și: Mihai Rotaru a anunțat plecarea lui Giedrius Arlauskis

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – CFR Cluj 0-1 | Ocazii au...

Universitatea Craiova a pierdut la limită, scor 0-1, partida...

ȘTIRI GdS