13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalFCU Craiova – U Cluj | Un meci de totul sau nimic

FCU Craiova – U Cluj | Un meci de totul sau nimic

Formațiile FCU Craiova și U Cluj se întâlnesc astăzi, de la ora 20.00, în Bănie, într-o partidă din cadrul etapei a 24-a din Superligă.

Este un meci în care doar victoria contează, un punct nefiind de folos combatantelor. FCU, echipă care a rămas fără suporteri la ordinul lui Adrian Mititelu, după evenimentele petrecute la Sfântu Gheorghe, nu are voie să greșească pe teren propriu. În caz contrar, s-ar apropia de zona „nisipurilor mișcătoare“, distanța față de locurile cu probleme fiind foarte mică. Acest fapt ar amplifica războiul dintre conducere și suporteri și ar da mari bătăi de cap în play-out, mai ales că „averea“ strânsă în campionatul regular s-ar împărți la doi.

Descoperă oferta de pariuri Superbet pentru partida cu U Cluj!

De partea cealaltă, U Cluj trage cu dinții de orice șansă ca să iasă din impas. Aflată pe loc de baraj, echipa „șepcilor roșii“ știe că are potențial, dar caută cu disperare momentul deblocării. Din păcate pentru ardelenii alb-negri, U va juca o bună perioadă doar în deplasare. În afara jocurilor de afară, va evolua la Mediaș până când gazonul de pe „Cluj Arena“ se însănătoșește. De aceea este important fiecare meci și fiecare punct pentru băieții lui Ioan Ovidiu Sabău.

Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Statistica LPF

Așa cum ne-a obișnuit, Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a prefațat acest meci apelând la statistică. Iată ce spune!

12 decembrie 2022, FCU 1948 – FC Argeş 1-0: a fost singurul succes reuşit de olteni în ultimele șase meciuri disputate în campionat pe teren propriu. În rest, au două remize şi trei înfrângeri.

Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!

O victorie (1-0 cu CS Mioveni, 12 septembrie 2022), trei rezultate de egalitate şi șapte partide pierdute este palmaresul înregistrat de clujeni în ediţia curentă din postura de vizitatori.

În turul sezonului regular curent, pe 2 septembrie 2022, într-un meci jucat la Mediaş, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1 (marcatori Radu Negru – autogol / Gabriel Iancu).

Descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Nicolo Napoli este fără victorie în cele șase dueluri din Superliga României cu Ioan Ovidiu Sabău. Palmaresul tehnicianului italian cuprinde trei rezultate de egalitate şi trei înfrângeri. Mediile de vârstă:
FCU – 24 ani şi două luni.
U Cluj – 25 ani şi 3 luni.

Superliga, etapa 24:

Vineri, 3 februarie:
ora 17.00: Chindia – UTA
ora 20.00: FCU – U Cluj
Sâmbătă, 4 februarie:
ora 14.30: Hermannstadt – Argeş
ora 20.00: Rapid – Voluntari
Duminică, 5 februarie:
ora 15.30: Mioveni – Sepsi
ora 21.00: CFR Cluj – FCSB
Luni, 6 februarie:
ora 17.00: Botoșani – Petrolul
ora 20.00: Farul – „U“ Craiova

Clasament:

Clasament oferit de flashscore.ro

Citește și: FCU – U Cluj | George Ganea şi Nicolo Napoli, cu gândul doar la victorie

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS