9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical | Universitatea Craiova – Kecskemeti, scor 3-1. Semne bune din Antalya

Amical | Universitatea Craiova – Kecskemeti, scor 3-1. Semne bune din Antalya

Universitatea Craiova a început cu dreptul seria amicalelor din Antalya, unde susține un cantonament de pregătire. Știința s-a impus cu 3-1 în testul susținut în această seară împotriva formației Kecskemeti, ocupanta locului secund în prima ligă din Ungaria.

Alb-albaștrii au deschis scorul prin Ante Roguljic, care a transformat o lovitură de la 11 metri, dictată după un henț (’47, 1-0).
Ungurii au restabilit egalitatea după o lovitură liberă executată de Valentin Hadaro (’49, 1-1).

Știința a revenit în avantaj grație lui Raul Silva, care a șutat din marginea careului mare la colțul din dreapta (’53, 2-1).

Rezultatul final a fost stabilit de Rivaldinho, cu o lovitură de cap de la 10 metri, după o centrare din dreapta, a lui Roguljic (’89, 3-1).

Antrenorul oltenilor, Eugen Neagoe, aflat la primul meci la Craiova, a folosit două formule distincte.

Universitatea Craiova, prima repriză: Laurențiu Popescu – Ivan Martic, Valerică Găman, Bogdan Mitrea, Bogdan Vătăjelu – Vladimir Screciu – Alexandru Cîmpanu, Alexandru Crețu, Dan Nistor, Andrei Ivan – Jovan Markovic.

Universitatea Craiova, repriza a doua: David Lazar – Sergiu Hanca, Paul Papp, Raul Silva, Denis Benga (Juraj Badelj) – Mihai Căpățînă, Alexandru Mateiu, Ante Roguljic – Alexandru Ișfan, Marian Danciu, Rivaldinho.

Mai sunt de susținut două teste

Alb-albaștrii vor mai susţine două teste în Antalya. Primul va fi sâmbătă, în compania echipei poloneze Slask Wroclaw, celălalt duminică împotriva sârbilor de la Partizan Belgrad. Orele de disputare vor fi anunțate ulterior.

Universitatea Craiova revine în campionatul intern sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 20.00, când va evolua în Moldova, cu FC Botoșani.

Citește și: Mihai Căpăţînă vrea să repete evoluţiile bune din 2022

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS