13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSorin Cârţu chiar nu mai are ochi pentru Mirel Rădoi

Sorin Cârţu chiar nu mai are ochi pentru Mirel Rădoi

Preşedintele formaţiei Universitatea Craiova, Sorin Cârţu, încă nu a trecut peste deziluzia pe care i-a oferit-o Mirel Rădoi, copilul său de suflet. Aţâţat în legătură cu plecarea tânărului antrenor pe care tocmai el îl adusese la echipă, conducătorul alb-albaştrilor a recunoscut că nu a putut să dea mâna cu acesta când a venit să-şi prezinte scuzele. Reamintim că Mirel Rădoi l-a acuzat pe Sorin Cârţu că l-a forţat să plece.

„În seara când Rădoi și-a dat demisia am avut o stare mai rea decât oricând. Eu mereu mi-am asumat şi am pierdut contracte de sute de mii de euro… Eu nu sunt atârnător! Îmi asum tot! Bă, dar când eu n-am nicio vină și tu spui că sunt responsabil de eșecurile tale… Eu nu spun dacă a fost sau nu înfumurat. Am fost foarte supărat că m-a atacat. El n-a existat în viața mea, eu nu exist în viața lui.

Nu mi se pare normal ca tu după meciul ăla cu FC Argeș să faci ce ai făcut la televizor. Iar a doua zi, când ai venit să reziliezi contractul, să vii la mine în birou să dai mâna cu mine și să-ți prezinți scuzele. Voi ce credeți, am dat mâna cu el? Nici n-am vrut să aud! Mi s-a părut o subapreciere. Îmi insultă inteligența. Balint n-a reușit, Mirel n-a reușit, e vina noastră, nu? Dați vina pe noi!

Rădoi, când a venit, a cerut jucători. Mitrea putea veni în urmă cu doi ani fără bani. Nu s-a luat atunci. Am semnat OP-uri de două sute și ceva de mii de euro. L-am luat și pe Florescu. L-am întrebat de ce nu joacă și a spus că e slab. Sunt multe treburi de genul acesta. Lumea discută.

Tu îi faci pe jucători varză pe la televizor, iar când eu spun că FCU a fost mai bună în repriza a doua, te superi. Îmi spune mie că am văzut alt meci, că a avut 600 de pase. Păi degeaba ai 600 de pase dacă 300 le dai înapoi. Noi în lunea aceea am avut o discuție de două ore și nu a spus niciodată că a fost deranjat de ce am spus eu la TV. După meciul cu FCU nu i-am adus aminte nici măcar o secundă că echipa a pierdut”, a declarat Sorin Cârțu, citat de Prosport.

Citeşte şi: Mihai Rotaru nu i-a rămas dator lui Victor Piţurcă: „Are la mână o hârtie că e mincinos“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS