16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLaLiga | Barcelona l-ar putea transfera pe Kylian Mbappe

LaLiga | Barcelona l-ar putea transfera pe Kylian Mbappe

FC Barcelona va încerca să-l transfere în vara viitoare pe atacantul francez Kylian Mbappe de la Paris Saint-Germain, anunţă cotidianul catalan El Mundo Deportivo, citat de Agerpres. Gruparea „blaugrana“ vrea să profite de faptul că Mbappe doreşte să plece de pe „Parc des Princes“, pentru că „nu poate suporta“ iminenta prelungire a contractul lui Lionel Messi cu PSG, după eşecul suferit de Franţa în faţa Argentinei, în finala Cupei Mondiale 2022.

Starul naţionalei franceze este nemulţumit de faptul că a fost ţinta ironiilor fotbaliştilor argentinieni. A fost ţinta portarului Emiliano „Dibu“ Marinez, după finala din Qatar, la vestiare şi în timpul paradei de pe străzile din Buenos Aires. Asta sub privirile lui Messi, colegul său de la PSG.

Nu mai are loc la Real Madrid

Kylian Mbappe (24 ani) a fost foarte aproape să semneze cu Real Madrid în vara acestui an. S-a răzgândit în ultima clipă şi în urma insistenţelor preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron, a semnat un nou contract, pe doi ani, cu PSG. Această nouă înţelegere include, se pare, şi o clauză în baza căreia atacantul poate pleca la un alt club în vara viitoare.

Eventuala plecare a lui Mbappe la FC Barcelona ar fi facilitată, conform El Mundo Deportivo, şi de faptul că preşedintele clubului catalan, Joan Laporta, a reuşit să anuleze „pactul secret“ cu omologul său de la Real Madrid, Florentino Perez. În baza acestuia, Barca ar fi acceptat să nu perturbe transferul lui Mbappe la clubul madrilen.

Francezul a renunţat între timp la dorinţa sa de a juca la un moment dat sub culorile lui Real Madrid în urma atacurilor venite din partea fanilor acestei grupări, după eşecul transferului său pe „Santiago Bernabeu“. În plus, Mbappe nu doreşte să împartă vestiarul cu compatriotul său Karim Benzema, care şi-a anunţat recent retragerea din selecţionata Franţei, mai scrie publicaţia catalană.

Citeşte şi: Mihai Rotaru nu i-a rămas dator lui Victor Piţurcă: „Are la mână o hârtie că e mincinos“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS