8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalSuperliga | Dragoș Bon a explicat evoluția slabă de la Mioveni: „E o teamă de rezultat”

Superliga | Dragoș Bon a explicat evoluția slabă de la Mioveni: „E o teamă de rezultat”

Universitatea Craiova s-a impus, scor 1-0, pe terenul ultimei clasate, dar evoluția alb-albaștrilor a lăsat de dorit. La final, antrenorul interimar al Științei, Dragoș Bon, a enumerat motivele care au condus la evoluția jenantă.

Sunt bucuros pentru că am reușit să câștigăm meciul ăsta. Punctele se câștigă și cu meciurile de acest gen. Nu a fost un moment ușor pentru noi. Erau multe probleme din punct de vedere mental. E o teamă de rezultat. Cred că ce s-a întâmplat în ultimele săptămâni i-a coborât mult mental.

Frica de rezultat ne-a făcut să facem un pas înapoi. Și în meciul de Cupă, la Pitești, am luat gol și nu ne-am mai regăsit. Nu e simplu. Ca jucător de fotbal nu e simplu, s-a simțit și despărțirea de antrenor. Îi felicit pe jucători, s-au luptat și merită cele trei puncte.

Nu a fost un joc spectaculos, dar cele trei puncte sunt foarte importante. Trebuie să luăm și cele trei puncte din meciul următor. Vom trage linie și vom pune toate lucrurile la punct. Fotbalul e un joc de contact, în care depui foarte mult efort. Ne lipsesc jocurile, a fost o pauză mare.

Jucătorii s-au resimțit, dar chiar dacă au ieșit epuizați, au dat totul. Conducerea lucrează, are un proiect și sunt sigur că se vor lua cele mai bune decizii. Suporterii sunt supărați, dar chiar dacă nu i-a bucurat jocul nostru, contează cele trei puncte”, a declarat Dragoș Bon, la Digi Sport.

Citește și: Superliga | Mioveni – „U“ Craiova 0-1. Au bâjbâit mult, dar au găsit victoria

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS