24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalKarim Benzema va reveni de sâmbătă la antrenamentele lui Real Madrid

Karim Benzema va reveni de sâmbătă la antrenamentele lui Real Madrid

Atacantul lui Real Madrid, francezul Karim Benzema, absent de la Cupa Mondială 2022 din Qatar din cauza unei accidentări, va relua sâmbătă antrenamentele cu „galacticii“. Anunţul a fost făcut astăzi de către antrenorul său, Carlo Ancelotti, într-un interviu acordat cotidianului Corriere dello Sport, citat de Agerpres.

„Balonul de Aur se întoarce sâmbătă“, a răspuns zâmbind tehnicianul, întrebat despre starea de sănătate a lui Benzema.

În aceeaşi zi, Franţa va juca în sferturile de finală împotriva Angliei, la Doha.

Benzema a declarat forfait pe 19 noiembrie, cu o zi înainte de startul Mondialului, după ce s-a accidentat la o coapsă în timpul unui antrenament. Perioada sa de convalescenţă a fost evaluată la trei săptămâni de federaţia franceză. Atacantul nu a fost înlocuit de Deschamps şi figurează în continuare pe lista oficială a jucătorilor Franţei la Mondial. La primele partide, numele său a fost trecut pe foaia de meci, cu menţiunea „absent“.

Contactată de AFP, FIFA a precizat că în cazul câştigării titlului, ea va decerna o medalie fiecărui jucător, iar Benzema „ar avea dreptul“ la una din ele. Decizia de a-l considera campion mondial ar reveni în ultimă instanţă naţionalei Franţei.

Citeşte şi: Revin meciurile tari de la Mondialul din Qatar

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS