6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalChindia - „U“ Craiova | Dan Nistor: „Dacă vom câştiga cele 3 puncte, vom ajunge pe locul 3“

Chindia – „U“ Craiova | Dan Nistor: „Dacă vom câştiga cele 3 puncte, vom ajunge pe locul 3“

-

Universitatea Craiova o va întâlni marţi, de la ora 19.00, pe stadionul „Ilie Oană“ din Ploieşti, pe Chindia Târgovişte, într-o partidă restantă din etapa 6 a Superligii.

Disputa va fi arbitrată de Ionuţ Coza (Cernica), ajutat de asistenţii George Florin Neacşu (Câmpulung Muscel) şi Bogdan Gheorghe (Bucureşti). Al patrulea oficial va fi Cătălin Popa (Piteşti). CCA l-a desemnat observator pe Eduard Dumitrescu (Piteşti).

Dan Nistor: „Va fi un meci foarte dificil“

Mijllocaşul formaţiei Universitatea Craiova, Dan Nistor, se aşteaptă la o replică dârză din partea Chindiei, apreciind schimbarea jocului rivalilor de când a fost preluată de Toni Petrea. „Ceapă“ consideră însă că Ştiinţa are valoarea şi motivaţia necesară obţinerii victoriei.

„Din punctul meu de vedere va fi un meci foarte dificil, ţinând cont că ei, de când a venit noul antrenor, nu au pierdut niciun meci în campionat. Pentru noi este un imbold, deoarece, dacă vom câştiga cele trei puncte, vom ajunge pe locul 3. O vom egala şi pe CFR Cluj la puncte, care se află pe poziţia a doua, deci nu poate fi decât motivant pentru noi ca să dăm tot ce avem mai bun pentru a ne impune. Probabil că ar fi fost un avantaj pentru noi dacă jucam la acea dată , pentru că nu traversau o perioadă prea bună şi cred că ne era mai uşor. Aşa, cred că va fi destul de greu, pentru că au o echipă destul de bună şi au şi un joc foarte frumos“, a declarat Dan Nistor.

Acesta a apreciat pregătirea efectuată în pauza competiţională: „Pentru noi a fost o pauză destul de grea, pentru că ne-am încărcat bateriile. Au fost chiar şi câte două antrenamente pe zi, destul de dure, dar aşa se pregătesc meciurile, ca să dai totul în campionat“.

VEZI VIDEO!

Întrebat de finul Nicuşor Bancu, Dan Nistor a spus: „Cu Nicuşor vorbesc aproape zilnic, ştie ce i-am urat şi ce pronostic i-am dat. Eu cred că va reveni mult mai puternic, pentru că a mai fost o dată atât de grav accidentat şi a revenit şi mai puternic. Şi acum va reveni mai puternic. Trebuie să-l susţinem, să fim alături de el şi de familia lui şi cu siguranţă va fi căpitanul nostru anul viitor“.

Cât despre Cupa Mondială din Qatar, Mirel Rădoi a spus: „Am văzut aproape toate meciurilor, iar favorita mea este Anglia. Sper din tot sufletul să câştige acest Campionat Mondial, pentru că nu a mai făcut-o de foarte mult timp“.

Clasament Superliga:

Clasament oferit de flashscore.ro

Citeşte şi: Liga 3 | Înfrângeri pentru Universitatea II Craiova și ACSO Filiași

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:29

(VIDEO) Un monument istoric, cuprins de flăcări în Râmnicu...

UPDATE: În incendiu a ars pe lângă catapeteasma datând...

ȘTIRI GdS