10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalGata şedinţa! Rămâne cum a stabilit Rădoi… şi Rotaru!

Gata şedinţa! Rămâne cum a stabilit Rădoi… şi Rotaru!

Finanţatorul formaţiei Universitatea Craiova, Mihai Rotaru, a dezvăluit verdictul şedinţei care a vizat decizia antrenorului Mirel Rădoi de a-i exclude din lot pe „mofturoşii“ Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca şi Ionuţ Vînă.

„Am avut ieri (luni – n.r.) o ședință, în care s-a expus ce s-a întâmplat. Noi susținem decizia lui Mirel Rădoi! El decide ce se întâmplă în cadrul vestiarului, în cadrul echipei. Rămânem pe aceeași direcție. A avut o reacție normală, prin care și-a prezentat motivele deciziei pe care a luat-o. Lucrurile sunt pe făgașul normal, așa trebuie să se întâmple lucrurile. Domnia sa are dreptul la opinie, trebuie să-și impună acțiunile, dar trebuie să fim foarte atenți, pentru că lucrurile pot degenera.

Noi suntem o familie, cu bune și cu rele, dar sunt anumite lucruri pe care nu le expunem. În rest, suntem aceeași, suntem împreună, mergem înainte. Când ești o familie, nu poți să expui în spațiul public anumite lucruri. Anumite lucruri trebuie să rămână departe de opinia publică și de mass-media. Eu consider că sunt anumite lucruri care trebuie să rămână private. Asta e opinia mea, iar dacă greșesc, mi-o asum. Nu poți să expui toată intimitatea ta. De asta există anumite regulamente care spun că nu ai voie să violezi intimitatea unui individ sau a unui club, în cazul ăsta“, a declarat Mihai Rotaru, la Pro Arena.

Supărarea trece, amenzile rămân

Patronul oltenilor a punctat totodată că amenda promisă lui Mirel Rădoi s-a concretizat, la fel şi cea a preşedintelui Sorin Cârţu. Mihai Rotaru a explicat şi neînţelegerea dintre preşedinte şi antrenor, menţionând că acum, după şedinţă, lucrurile sunt normale.

„Domnul Rădoi și-a câștigat singur autoritatea. O are, la fel cum are susținerea noastră! Nimeni nu i-a reproșat nimic și nici nu aveam de gând, pentru că nu avem de ce. Pentru acest lucru, domnul Cârțu a primit amendă. A plătit! Am avut o discuție de analiză, lucrurile sunt clare.

Au fost deficiențe de comunicare (între Rădoi şi Cârţu – n.r.), dar relația e normală. Anumite mijloace de comunicare nu au fost alese corect. Mirel nu folosește telefonul când antrenează, nu vorbește cu nimeni, nu vorbește cu familia. El își dedică 24 de ore antrenoratului, este extrem de dedicat. Pentru asta îl apreciez și țin la el. Nu e o ruptură! Oamenii s-au inflamat, dar suntem în Oltenia, așa sunt oamenii. Sorin Cârțu a spus că nu trebuia să se expună public, pentru că lucrurile iau amploare. Dacă Mirel Rădoi spunea ‘e decizia mea, atât’, înseamnă că nu era sincer?”, a afirmat Mihai Rotaru.

Citeşte şi: Superliga | Rivaldinho şi Bancu, în echipa etapei a 18-a

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS