9.8 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbal„U“ Craiova – Rapid 0-1 | Laszlo Balint: „Consider că este un rezultat nemeritat“ (VIDEO)

„U“ Craiova – Rapid 0-1 | Laszlo Balint: „Consider că este un rezultat nemeritat“ (VIDEO)

-

Antrenorul formației Universitatea Craiova, Laszlo Balint, s-a declarat nemulțumit de rezultatul înregistrat duminică seară, pe stadionul „Ion Oblemenco“, 0-1 cu Rapid.

„Consider că este un rezultat nemeritat, după cum s-au desfășurat ostilitățile, după raportul ocaziilor… Din păcate trebuie să ne asumăm această înfrângere. Ar fi trebuit să fim un pic mai lucizi. Am avut și neșansă, pentru că au fost acele ocazii din prima repriză, în special bara lui Roguljic, apoi ocazia lui Papp, a lui Baiaram, deci cred că au fost trei-patru ocazii foarte mari, din care trebuia să marcăm cel puțin un gol. Eu cred că dacă am fi reușit să deschidem scorul în prima repriză cu siguranță altfel s-ar fi derulat lucrurile“, a declarat Laszlo Balint. VEZI VIDEO!

Adrian Mutu și-a felicitat elevii

De partea cealaltă, tehnicianul Rapidului, Adrian Mutu a exultat după succesul înregistrat și și-a felicitat echipa.

„A fost un meci dificil, muncit. Băieții au dat dovadă și astăzi de o atitudine extraordinară, ceea ce mă mulțumește foarte mult. E victoria lor, și-au dorit-o și au arătat acest lucru pe teren. Ne bucurăm că am trecut de două derbiuri cu brio, dar campionatul este lung și trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ“, a comentat Adrian Mutu.

Citește și: Universitatea Craiova – Rapid 0-1 l Alb-albaştrii n-au „găsit“ golul şi au dezamăgit

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

(VIDEO) Ceremonia lopeții, la Spitalul Regional. Olguța a venit...

Astăzi a avut loc ceremonia de „spargere a solului”...

ȘTIRI GdS