27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAmical | Universitatea II Craiova s-a impus la pas cu Sporting Roșiori. Vezi declarația lui Papură! (VIDEO)

Amical | Universitatea II Craiova s-a impus la pas cu Sporting Roșiori. Vezi declarația lui Papură! (VIDEO)

-

Echipa secundă a clubului Universitatea Craiova s-a impus, scor 3-1, în partida amicală susținută sâmbătă, pe stadionul „Extensiv“, în fața formației Sporting Roșiori. Acesta a fost primul test al elevilor lui Corneliu Papură și Dragoș Bon.

La pauză a fost 2-0 pentru alb-albaștri, care au marcat prin macedoneanul David Tosevski (21 de ani, 1.86 metri), jucător adus pentru prima echipă. Acest atacant a jucat ultima dată la Michalovce (Slovacia, locul 9), dar aparține formației Rostov. La prima reușită a primit o minge pe culoar, a pătruns în careu și a șutat pe lângă portar (’2, 1-0). Pe cel de-al doilea gol l-a reușit cu o lovitură de cap din fața porții, după o centrare excelentă venită din dreapta (’24, 2-0).

În repriza secundă, „satelitul“ Științei a făcut 3-0 chiar în debut, prin Dragoș Popa, printr-o acțiune purtatată pe partea stângă, finalizată cu un șut la semiînălțime (’47, 3-0).

Oaspeții au redus din diferență în minutul 84, după un cadou făcut de unul dintre fundașii Craiovei.

Vezi video cu declarația antrenorului Corneliu Papură, de la final!

Universitatea II Craiova, prima repriză:  Goga – Nițuică, Edi Dina, Brășfăleanu, Olteanu – Danciu, Croitoru, Domnu – Călin, Tosevski, Ciolacu.

Universitatea II Craiova, repriza secundă: Bunea – Mocanu, Cristescu, Vasilescu, Badea – Neață, Guță, Mitru – Bană, Melniciuc, Popa.

În programul „satelitului“ mai figurează încă patru jocuri amicale, după cum urmează: 6 august cu CS Ineu (acasă), 10 august cu CSM Alexandria, 13 august cu Petrolul Potcoava (acasă) și 20 august cu Știința Turceni. Se caută un adversar pentru data de 17 august.

Noul sezon al Ligii 3 va debuta pe 27 august 2022.

Citește și: Universitatea Craiova a oficializat cooptarea lui Sergiu Hanca

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Craiova: Doi tineri, reținuți pentru vânzarea de substanțe psihoactive

Doi tineri au fost reținuți pentru vânzarea de substanțe...

ȘTIRI GdS