24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMihai Rotaru s-a lămurit: „Sunt 2, 3, 4 care nu au ce căuta la noi!”

Mihai Rotaru s-a lămurit: „Sunt 2, 3, 4 care nu au ce căuta la noi!”

Acționarul principal al Universității Craiova, Mihai Rotaru, a comentat în termeni duri evoluţia alb-albaştrilor din partida cu ‘U’ Cluj din Superligă.

„Ceea ce s-a întâmplat cu ‘U’ Cluj e o rușine, nu ai voie să porți tricoul Universității și să te prezinți în felul acesta. Sunt dezamăgit de unii jucători! Sunt 2, 3, 4 care nu au ce căuta la noi! E și un început de campionat, sunt optimist, dar prima repriză cu U Cluj a fost un dezastru. Inexplicabil. Jucători odihniți, care vin după un cantonament bun, e rușinos. Nu au voință, nu au atitudine, nu sunt interesați de propriile lor vieți. Ca să reușești în viață trebuie să muncești, să arăți caracter”, a afirmat Mihai Rotaru, la Pro Arena.

„Nu e treaba mea să am discuții cu jucătorii. Asta e treaba antrenorului, a lui Marian Copilu, eventual Sorin Cârțu. Nu discut eu cu jucătorii. Eu sunt foarte mulțumit de Laszlo Balint, dar nici evaluarea lui nu stă în sarcina mea. Toate informațiile pe care le am arată că mergem în direcția bună”, a mai spus Rotaru.

Citeşte şi: Mihai Rotaru a anunţat transferurile lui Hanca și Rivaldinho la Universitatea Craiova

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS