16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalLaszlo Balint, după remiza cu Qarabag: „Am avut nişte obiective pe care le-am atins!“

Laszlo Balint, după remiza cu Qarabag: „Am avut nişte obiective pe care le-am atins!“

-

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul amical disputat cu Qarabag, campioana Azerbaidjanului, iar la finalul partidei, tehnicianul Laszlo Balint şi fundaşul Bogdan Vătăjelu au oferit primele impresii.

Antrenorul Ştiinţei s-a arătat mulţumit de efortul depus de elevii săi, dar şi de faptul că obiectivul impus pentru acest meci a fost îndeplinit. De asemenea, acesta a mărturisit că s-a bucurat de prezenţa fanilor Universităţii la acest duel şi speră să îi vadă în continuare alături de echipă.

„A fost un meci util, chiar dacă am jucat împotriva unei echipe bune, la un alt stadiu al pregătirii. Noi am avut nişte obiective pe care, din punctul meu de vedere, le-am atins. Efort bun din partea băieţilor, mă bucur de atitudine şi că semnalele sunt bune. Au fost momente în care adversarii au pasat mai bine mingea, dar şi momente în care am închis bine spaţiile libere şi nu am avut probleme pe zona noastră de apărare. Pentru fiecare amical ne propunem câte ceva anume. Sperăm ca şi la următorul meci să ne atingem obiectivele.

Mă bucură faptul că nu avem probleme medicale, doar unele foarte mici, inerente. Băieţii răspund bine atât din punct de vedere fizic, cât şi tehnico-tactic. Pot spune că suntem pe drumul cel bun. Le mulţumim fanilor care au venit tocmai aici, în Austria, la meciul nostru. E important să simţim căldura suporterilor noştri chiar şi departe de casă. Ştim ce înseamnă Universitatea Craiova pentru suporteri şi, tocmai de aceea, ne dorim să facem tot ce stă în puterile noastre să îi mulţumim“, a declarat Laszlo Balint.

Vătăjelu: „Ar trebui să luăm lucrurile bune din acest meci“

Bogdan Vătăjelu consideră că din acest joc trebuie luate lucrurile bune arătate de echipă şi a anunţat şi care este obiectivul de bază pentru aceste meciuri de pregătire.

„Cred că a fost un meci destul de bun, cu o echipă care va juca săptămâna viitoare în preliminariile Ligii. Am jucat destul de bine, dar este abia al doilea joc şi cred că ar trebui să luăm lucrurile bune din acest meci. Fiecare meci de pregătire e dificil, indiferent de adversar. În amicale, echipele nu au ce să piardă, joacă un fotbal bun şi astfel putem vedea la ce nivel suntem. Pregătirea decurge normal, am făcut ceea ce trebuie până acum. Mai avem câteva zile şi sper să terminăm totul fără accidentări, pentru că ăsta este primul obiectiv. Apoi, vom face tot ce ne stă în putinţă în campionat şi în Conference. Ne bucurăm că am avut suporteri lângă noi. Îi aşteptăm şi la celelalte meciuri amicale, pentru că altfel te simţi când oamenii sunt lângă noi“, a punctat şi Vătăjelu.

Citeşte şi: Qarabag – „U“ Craiova 1-1 final! Știința, de la egal la egal cu azerii, într-un amical

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:11

ȘTIRI GdS