14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalAlb-albaștrii au îmbinat relaxarea cu munca. Mâine, amical cu Qarabag (VIDEO)

Alb-albaștrii au îmbinat relaxarea cu munca. Mâine, amical cu Qarabag (VIDEO)

-

Aflată într-un stagiu în Austria, Universitatea Craiova a avut parte de două săptămâni dificile, cu antrenamente ce au vizat atât pregătirea tehnico-tactică, dar mai ales cea fizică. „Leii“ au susținut duminica trecută și primul amical al verii, câștigând cu 4-1 testul cu Arminia Bielefeld. După acest joc de verificare, antrenorul Laszlo Balint și staff-ul său au comandat ieri dimineață un antrenament de refacere, iar după amiaza a fost liberă. Alb-albaștrii s-au relaxat în natură, ei vizitând locurile din apropierea „cartierului general“. VEZI VIDEO!

Astăzi s-a revenit la „munca de jos“. Staff-ul tehnic a comandat un antrenament bazat pe jocuri-școală, câștigate de echipa portocalie, după cum informează pagina de Facebook a Științei. Aceasta a fost formată din: Mirko Pigliacelli – Ștefan Vlădoiu, Vladimir Screciu, Marian Danciu, Dan Nistor, Ionuț Vînă și Elvir Koljic.

Pentru Universitatea Craiova vor urma alte două jocuri amicale în cadrul stagiului susținut în Austria. Primul va avea loc mâine, de la ora 19.30, contra campioanei Azerbaidjanului, Qarabag. Cel de-al doilea este programat duminică, 3 iulie, de la ora 12.00, împotriva unei alte divizionare secunde din Germania, Heidenheim.
Oficialii Științei încearcă să mai parafeze încă două teste până la revenirea în țară.

Citește și: „U“ Craiova are un super-buget pentru noul sezon! Cârţu a vorbit de transferuri

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

„U“ Craiova – Rapid | Maximii mizează pe victoria...

Universitatea Craiova şi Rapid Bucureşti se întâlnesc sâmbătă, de...

ȘTIRI GdS