17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalMihai Rotaru și Laurențiu Reghecampf sunt pe punctul de a rezilia contractul

Mihai Rotaru și Laurențiu Reghecampf sunt pe punctul de a rezilia contractul

Universitatea Craiova își va relua luni pregătirile pentru noul sezon competițional, iar la prima ședință s-ar putea consemna modificări importante. Dacă în privința lotului lucrurile sunt în „stand by“, pentru că oficialii nu s-au înghesuit să transfere, noutăți ar putea apărea la nivelul băncii tehnice.

Deși mai are un an din contract și a afirmat că este decis să-l ducă la bun sfârșit, Laurențiu Reghecampf ar putea pleca de la gruparea alb-albastră. Deși păreau la un moment dat doar simple zvonuri, se pare că întâlnirea din Capitală, dintre finanțatorul Universității Craiova, Mihai Rotaru, și tehnician, chiar a avut drept obiectiv rezilierea contractului. Acest fapt a fost confirmat pentru GdS Sport de unul dintre conducătorii clubului.

Părțile nu au ajuns la un numitor comun, dar ruptura s-ar putea produce până la prima ședință de pregătire sau, cel târziu, până miercuri, când se pleacă în cantonamentul din Austria. Un rol important îl joacă acea clauză de 300.000 de euro pe care clubul ar trebui să i-o achite lui Reghecampf dacă își dorește cu adevărat să-l elibereze din funcție.

În cazul rezilierii contractului lui Laurențiu Reghecamf, noul antrenor al Științei va fi, într-o proporție foarte mare, Mirel Rădoi, feblețea acționarului Mihai Rotaru.

Citește și: FCU inflamează, Ştiinţa lămureşte! Cluburile craiovene se „bat“ în comunicate

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS